Kontroler wideo zgodny z vga: pci\ven_1002&dev_954f&subsys_21ac1458&rev_00\4&228469d0&0&0048
Urzadzenie audio na high definition audio: hdaudio\func_01&ven_1002&dev_aa01&subsys_00aa0100&rev_1001\5&1796bcb2&0&001-to jest dwa razy wiec drugi raz nie bede tego samego pisał.
Ja tego nie kopiowałem tylko przepisywałem na drugim komputerze bo na tym co trzeba stery wgrac to nawet net nie dziala.Moze dlatego cos scielo.Tak jak pisalem nie podam z programu plyty glownej bo ten program wymaga internetu do zainstalowania a mi net nie dziala bo nie ma sterow od karty sieciowej.Da sie jakos inaczej tą plyte glowna sprawdzić?
Zainstalowalem te sterowniki co podał mrfreeze.internet działa,ale grafika pozostawia wiele do zyczenia tak samo jak rozdzielczosc ktorej nie da sie zmienic z poziomu windowsa.Rozumiem ze musze pobrac jeszcze te stery do karty?Mam jeszcze pytanie odnosnie windowsa.Gdy uruchamiam komputer mam do wyboru 3 opcje windowsa.Dlaczego mi tak wyskakuje?Pisze Wybierz system i mam podane 3 takie same windows xp proffesional.
Nowszej wersji Windows XP nie ma Service Pack 3 to ostatnia zbiorcza “paczka” aktualizacji dla tego systemu, wszystkie pozostałe aktualizacje znajdziesz w Windows Update.
Własnie duzo czytałem o tym boot.ini i mam trzy takie same linijki.Zrzutu ekranu nie zrobie bo nie wiem dlaczego w tym windowsie nie mam nawet painta aby otworzyc zrzut i wrzucić tu.