Mam pewien problem otóż posiadam internet w UPC 25mb/s powinienem mieć upload około 1mb/s a moje wysyłanie w utorrencie do góra 130kb/s próbowałem go konfigurować na różne sposoby i nic…w zaporze dodany jest do wyjątków Wie ktoś może co z tym zrobić aby podnieść transfer uploadu ?
Może akurat tylko takie jest “zapotrzebowanie”. Przetestuj w programie porty, ewentualnie ustaw inne, albo zaznacz “przy każdym uruchomieniu losuj port”.
Spróbuj dla testów wysyłania pobrać dokładnie ten torrent, wszystko powinno lecieć max:
No dobrze, być może ogranicza Cię limit - w to już nie wnikam. Podałem Ci akurat ten torrent jako przykład, przy którym z uwagi na popularność tego obrazu ISO jest duża szansa, zę UPLOAD poleci wykorzystując maksymalnie łącze. Zresztą sam sprawdzę i zaraz powiem.
==========
U mnie też to nie leci maksymalnie … nie ma widocznie takich potrzeb i tyle. Jak trafisz plik z 5000 peerów, być może wykorzystasz cały upload.
No i gra, tylko DL masz zbyt mały. Upload masz w porządku, a nawet więcej. Poszukaj jakiegoś torrentu z dużą liczbą seedów i tyle. Program powinien pokazywać max 130 kB (kilobajty, nie kilobity).