na vortalu niema nic o programie utorrent
Co znaczy nic nie ma?
Możesz artykułować swoje “problemy” konkretnie.
Popraw tytuł. Za chwilę zacznie działać regulamin
tzn widze że jest ale gdy spisuje w szukajke µTorrent, utorrent niec niema jakieś stare arty które sie nie otwierają … o co biega ?
U mnie wszystko działa (zresztą jak widzisz podałem Ci link)
bo trzeba wpisywać utorrent zamiast µtorrent z tego względu że większość osób nie wie jak wpisać µ
wpisuwałem u i µ
Ktoś słusznie zauważa, że vortalowa wyszukiwarka ignoruje literę µ, a Ty jak zwykle ironizujesz nie wnosząć nic do tematu.
Lepiej się czujesz po napisaniu takiego posta? Dobrze Ci radzę, znajdź sobie inne miejsce, a jeszcze lepiej inny sposób na poprawianie swojego nastroju.
Co do tematu.
Faktycznie jest tak, że wpisanie do szukajki słowa µTorrent nie zwraca ani jednego wyniki, a uTorrent zwraca kilka niedziałających linków do artykułów i zerowy wynik w programach.
A przecież program na vortalu jest tylko wpisując jego prawidłową nazwę niesposób go odszukać.
Problem to może i mało znaczący ale zawsze problem.
Można wpisać “torrent”, na pierwszym miejscu w wynikach ujrzymy µTorrent.
dobra jezu nie jarajcie sie tak, poprostu myslalem ze takie bledy sie zglasza zeby w przuszlosci latwiej sie uzywalo vortalu.
fiesta , radzę wstrzymać się od pisania bezsensownych postów.
Od zgłaszanie błędów na vortalu jest właśnie ten dział. Dobrze zrobiłeś zgłaszając owy “błąd”, jednak - bądź co bądź - mogłeś troszkę dokładniej opisać na czym polega problem. Poza tym przypominam Ci, że na forum piszemy z polskimi znaczkami (proszę poprawić post, który nie spełnia tych kryteriów).
Ten tytuł dalej nie odzwierciedla faktycznego problemu, który zgłosiłeś. Proszę go poprawić.