Utrata pakietów

Witam, trace pakiety w grze csgo nie wiem jak to naprawić czesto mi tnie gierke a mam stałe 300fps

nie dotyczy Cię może to:
http://www.orange.pl/fid,4002278347,id,3619500006,title,cs-go-problem-z-pakietami-i-pingem,forumthread.html
znaczy się masz internet od Orange?

Raczej nie, posiadam internet lokalny

Skoro nie zauważasz problemów z grą, a pakiety są gubione to nadal wygląda to na Internet, który prawdopodobnie gubi dane po drodze, wykonaj pathping do np amazona
pathping 205.251.242.103
i wrzuć wyniki

nie wiem za bardzo co masz na mysli jestem zielony troche więc jakbys mi mniej wiecej objasnil jak to zrobic to byłoby super :wink:

otwierasz cmd (wpisujesz cmd w wyszukiwaniu w Start Windowsa lub uruchom i wpisujesz cmd)
przepisujesz co napisałem
robisz ss i wrzucasz

No i sam sobie odpowiedziałeś, Twój lokalny dostawca także wykorzystuje jak Orange serwery telia.net i zobacz na skok pomiędzy 10 serwerem (ash-b1-link.telia.net) a 11(vadata-ic-157232-ash-bb1.c.telia.net) zgubił wszystkie pakiety akurat :joy:
dla weryfikacji wykonaj jeszcze polecenie
tracert 205.251.242.103
on pokazuje pełną ścieżkę do punktu docelowego niezależnie czy któryś hop się do niego odezwie czy nie.

co musze z tym zrobić żeby to naprawić?

Musisz dręczyć dostawcę Internetu, aby coś z tym zrobił. Ewentualnie poszukać kontaktu z serwisem serwerów telia. net i spróbować to zgłosić.