Witam, trace pakiety w grze csgo nie wiem jak to naprawić czesto mi tnie gierke a mam stałe 300fps
nie dotyczy Cię może to:
http://www.orange.pl/fid,4002278347,id,3619500006,title,cs-go-problem-z-pakietami-i-pingem,forumthread.html
znaczy się masz internet od Orange?
Raczej nie, posiadam internet lokalny
Skoro nie zauważasz problemów z grą, a pakiety są gubione to nadal wygląda to na Internet, który prawdopodobnie gubi dane po drodze, wykonaj pathping do np amazona
pathping 205.251.242.103
i wrzuć wyniki
nie wiem za bardzo co masz na mysli jestem zielony troche więc jakbys mi mniej wiecej objasnil jak to zrobic to byłoby super
otwierasz cmd (wpisujesz cmd w wyszukiwaniu w Start Windowsa lub uruchom i wpisujesz cmd)
przepisujesz co napisałem
robisz ss i wrzucasz
No i sam sobie odpowiedziałeś, Twój lokalny dostawca także wykorzystuje jak Orange serwery telia.net i zobacz na skok pomiędzy 10 serwerem (ash-b1-link.telia.net) a 11(vadata-ic-157232-ash-bb1.c.telia.net) zgubił wszystkie pakiety akurat
dla weryfikacji wykonaj jeszcze polecenie
tracert 205.251.242.103
on pokazuje pełną ścieżkę do punktu docelowego niezależnie czy któryś hop się do niego odezwie czy nie.
Musisz dręczyć dostawcę Internetu, aby coś z tym zrobił. Ewentualnie poszukać kontaktu z serwisem serwerów telia. net i spróbować to zgłosić.