UWAGA! NA BENQ-Siemens C81

Witam!

BENQ-Siemens C81 byłem posiadaczem tej komórki i ONA MA WADĘ !!

Chodzi o to, że po 29 sekundach WYSKAKUJE błąd i tak jest ze wszystkimi komórkami!

To są takie bestie, że po kilkunastu nagrywaniach ten błąd ukazuje się i nie tylko na jednym i tak samo na 4 innych jak w całej serii:(

:frowning:

A można dokladniej?

Mój znajomy ma taki telefon już 23dni 5 godzin 19minut i 6 sekund :stuck_out_tongue: :wink:

I jeszcze mu nic nie wyskoczyło.

To nich zobaczy kamerę i zacznie nagrywać.

W końcu co Siemens to Siemens :stuck_out_tongue:

Zapewne nie jest to błąd tylko ograniczenie nagrywania jednej sekwencjii do 30 sekund , w koncu to jest telefon a nie kamera , nawet niektóre aparaty fotograficzne z funkcją kamery również mają takie ograniczenia w których to (zależy od modelu ) po jakimś określonym czasie następuje “Stop” ponowne nacisnięcie guzika nagrywa następną sekwencje.

Czyli dobra firma, w Sony Ericsson K700i dzoistik wszystkim siada, moja sąsiadka już 3 raz go niedawno oddawała do naprawy. Polecam Siemensa S55 jako telefon a nie zabawkę ;]

Hahaha Buehehehahaha!

(Sorry nie mogłem się powstrzymać)

Tak jak w większości z dżojem.

Co do

to

2 miesiące i

Ludzie, telefon to telefon, jak chcecie kręcić filmy to sobie kamere kupcie. Komórki mają wbudowane aparaty, ale w dalszym stopniu to przede wszytkim telefony komórkowe!

Jest ograniczenie na pół minuty i co sie dziwić! KUP SOBIE KAMERE!

Ja mam od 5 lat TYLKO Siemensy i tylko RAZ sie zawiesił C45 8) I NIGDY nie powiem złego słowa na markę SIEMENS 8)

Moim znajomym nie siada :lol: Dużo kumpli ma go i nikt nei narzeka 8)

Co ty mi tu opowiadasz za bzdury :evil:

Ja dawałem ją 3 razy do naprawy a co do sekwencji to była ustawiona na 6-7minut!