Zawiodłem się dzisiaj na Dobreprogramy,pl ponieważ ufam ( ufałem ) tej stronie lecz teraz już nie.
Ściągnąłem program DJ Music Mixer 5.2 i przez cały czas odpieram ataki wirusa. Gdybym nie miał Nortona to bym nie miał już komputera bo zagrożenie jest wysokie.
Powiedziałbym, że dziwne, co wypisujesz. Ale do rzeczy. Instalka z DP, to dokładnie ta sama instalka, co od producenta. Virus total w pestudiuo jednakowa pokazuje wynik 0 na 47 skanerów av. virustotal.com online pokazuje na pliku z DP Instalka ze strony producenta ma tak samo, czyli “Prawdopodobnie nieszkodliwe! Istnieją silne wskaźniki sugerujące, że ten plik jest bezpieczny w użyciu”. https://www.virustotal.com/pl/file/187a010b94bf855d21ef5d1669173cd500d8ed91a4d707bbc3dc36db98c1d3ec/analysis/
Trochę to dziwne, że w pestudio 47 av i online 49 skanerów av, nie ma nortona. Ale jest kasperski, clam i inne. Albo norton walczy z Tobą.
Pobrałem na własne ryzyko aplikację jako zalogowany użytkownik oraz jako niezalogowany (jak pisał @ahonen97 ), zmian w systemie nie widzę. Po 2 godzinach spędzonych na rozkminie tegoż programu nie zauważyłem żadnych zmian w systemie plików czy przy pełnym skanowaniu systemu lub podanego folderu z programem.
Testowałem na Comodo Firewall + Microsoft Essencials / Avast / Norton Antywirus 2014 / Eset … żadnych zmian nie znalazłem tym bardziej żadnych wirusów.
Ah zapomniałem - PS: A spróbuj ściągnąć ze strony producenta i zainstalować