Użycie procesora 100%


(system) #1

Mój problem polega na tym, że cały czas użycie procesora wynosi 100%. Nawet na chwilę nie schodzi do 99% mimo, że wszystkie aplikacje są wyłączone.

Sprzęt:

AMD Sempron 2500+

GeForce FX 6200

Pamięć 2 x 256 MB Ram DDR2

Oto ss:

rubag9uj0zaeku4m3h.jpg

Przeczyściłem całkowicie komputer CCleanerem, skanowałem antyspywarem Ad-aware (wykryło 5 objektów, które usunąłem). W Procesach nie ma niczego co zabiera dużo pamięci tym bardziej, że wszystko jest wyłączone. PC zauważalnie wolniej chodzi. Może uda komuś się znaleźć niepoprawność w logu z hijackthis:

http://wklej.org/id/53451/

Formata zrobie w ostateczności. Proszę o konkretne odpowiedzi. Pozdrawiam.

//edit

Loga z combofix nie mogę dodać, dlaczego to zostawie dla siebie.


(Leon$) #2

usuń skrót z autostartu

szkoda że nie napisałeś jaki proces pobiera 100%

:slight_smile:


(system) #3

Jak mam to sprawdzić? Z tego co widzę żaden proces nie zabiera tak dużo pamięci.

btw. Formata robiłem ok. 2 tygodnie temu.


(Leon$) #4

zakładka procesy >> tam zobaczysz

:slight_smile:


(system) #5

Tyle to wiedziałem :smiley: Jak pisałem nie widzę tam nic co by zabierało tak dużo pamięci. Dodam ss:

twlm4qweac04zz6giwuq.jpg


(Leon$) #6

zaznacz WinUpdates.exe >> zakończ proces

następnie usuń go z autostartu

C:\Documents and Settings\All Users\Menu Start\Programy\Autostart\ WinUpdates.exe

:slight_smile:


(system) #7

Wielkie dzięki, pomogło.

Byłby + jakby była taka opcja. Tak więc dzięki jeszcze raz. Taka banalna rzecz, a nie wiedziałem jak to naprawić :slight_smile: