Używany klucz GTA 5

@up sorry, angielski. Aczkolwiek moje rozmawianie ograniczyło się do minimum bo podałem im tylko nr ticketa bo wcześniej założyłem ww. na stronie supportu. Jedyne o co zapytał mnie koleś to czy gra była kupiona na steama. Powiedziałem, że nie, poprosił bym poczekał, wrócił, poprosił bym odpalił launcher i działało. 

Witam,mam ten sam problem co wy. Dzwoniłem na ten numer powyżej ale ci ludzie w ogóle mnie nie rozumieli mimo,że ja ich doskonale. A ten ticket który pisałeś Khanoqy to po angielsku?? bo ja pisałem jakieś 4 dni temu i bez odp. ale po polsku i nie wiem czy oni to zweryfikują…

Taką odpowiedź dostałem od wspaniałego supportu :

Witaj,

Dziękujemy za kontakt z Rockstar Support.

W celu rozwiązania problemu z kluczem prosimy:

DLA WERSJI PUDEŁKOWEJ GRY LUB WERSJI CYFROWEJ, POBRANEJ PRZEZ SOCIAL CLUB:

Pierwsze rozwiązanie:

@up jeśli to nie wersja na steam to zadzwoń do supportu tak, jak ja to zrobiłem. Załatwiłem problem w parę chwil. Na szczęście nie dostałem od nich takiej “porady”. Facet z którym rozmawiałem coś po prostu zresetował/ustawił w moim koncie i launcher nagle nie wymagał podania klucza. 

@F0red tak, ticket po angielsku poprzez tego linka https://support.rockstargames.com/hc/pl/requests/new ale z tego co widzę i po polsku odpisują bo ktoś wysłał ticket i odpowiedź po polsku dostał. I tak uważam, że ten support to o kant tyłka rozbić, lepiej dzwonić. Ewentualnie wysłać ticket w którym opisze się kompleksowo problem i zadzwonić podając nr tego ticketu. Telefon w UK więc i ticket po angielsku raczej być powinien :wink:

Ja też mam ten sam problem. Mało co kupuje gry Rockstara i mój angielski jest na niskim poziomie. Czy mogę się od Was dowiedzieć co to jest ten ticket? 

Zlecenie do supportu rockstar. Khanoqy dał link.

Po dzisiejszym patchu gra w końcu ruszyła.

W końcu jeden z polskich supportów odblokował mi to, musicie od początku naciskać go żeby ręcznie odblokował kod i od razu wam zadziała.

Co trzeba naciskać?

Supporta w zleceniu na stronie, musisz mu pisać od początku że musi ręcznie odblokować kod. Zrobi to samo co Londyński support koledze który wyżej pisał że dzwonił do nich.

Pr0uDx, A po jakim czasie ci odpisali??

Odpisywał mi kilka razy to mniej więcej co 2 dni ale jak odpisał wczoraj że mam pobrać aktualizacje i odpisałem że ona nic nie dała to po 30min odpisał że ręcznie mi odblokował kod i działało już. Dlatego trzeba od razu im powiedzieć żeby ręcznie to odblokowali i uniknąć czekania kilku dni.

Witam.Mam podobny problem,z tym że osoba z supportu poprosiła mnie o wysłanie screenów potwierdzających kupno  gry,ale niestety gdy dodaje plik i chce go wysłać to pisze mi :“nie mozna dodać odpowiedzi”,co mam przez to rozumieć ??

Fajnie masz. u mnie od tygodnia 0 odzewu.

zapewne dodałeś same zdjęcia bez komentarza

Witam. też mam z tym problem. Na forum jest chyba rozwiązanie ale nie do końca rozumiem. Niech ktoś na to zerknie: https://support.rockstargames.com/hc/communities/public/questions/203452697-My-activation-code-is-already-in-use-seriously-Please-help

Post niclasa30011

Gdzie mogę do niech napisać jakiś kontakt :confused:

https://support.rockstargames.com/hc/pl/requests/new