Rzeczywiście będzie ciężko coś znaleźć do 200 PLN. Pierwszy to raczej zupełny trup i nie ma w zestawie baterii. Drugi nieco lepiej, ale w opisie jest że bateria nie testowana, więc pewnie tez za długo nie działa.
Popatrz może na tablica.pl Tam może trafisz coś ciekawszego w tej cenie.
Zwróć uwagę, że jeden z podanych przez Ciebie laptopów nie ma baterii oraz napędu optycznego do tego ma bardzo mało i to wolnej pamięci (256MB) a drugi dysku twardego (no i zarazem systemu) czyli aby je “używać” trzeba liczyć się z dodatkowymi znaczącymi kosztami.
Ale Komputer ma być jak mówiłem na lekcje do szkoły. A na tablicy sa pojedyncze sztuki a mnie interesują dwa takie same modele. A jak napisałem to tylko propozycje. Zwracam się do was abyście mi doradzili…
To bardziej telefon niż laptop, ale powinieneś się czymś takim zainteresować skoro cena jest najważniejsza Na twoim miejscu dołożyłbym. Ale nic lepszego na allegro nie ma za tą cenę szt 2
Źle się zrozumieliśmy max 200 zl za sztukę. Gdyby o mnie chodziło to bym kupił dzieciaką lepszy ale to jak pisałem wyżej jest on dla Dzieci od znajomych.
Do nauki, to i nie tylko laptopy, ale są małe komputerki w cenie 175.89zł, z wgranym XP Proffesional, z recovery. Nawet jakąś gwarancję dają. Używane monitory 17", to używane po jakie 30zł kupi, no, a myszy i klawiatury, też w regionalnych ogłoszeniach tego pełno za grosze.