Najtańszy, ewentualnie zobacz czy patryce masz HD, może HD+ sie w jakims trafi przynajmniej…, a przede wszystkim ile meisięcy gwarancji. Różnice w specyfikacji…pomijalne.
Prawdopodobnie lepszą rozdzielczość masz na smartphonach z Biedronki.
Rzuć sobie okiem na to dla odmiany, cena praktycznie identyczna, dysk mniejszy ( ale gier nie instalujesz), a gwarancja i ekran lepsze.
Moja rade poszukaj czegoś w outletach. Ten wklejony DELL nie jest bardzo zły, ale ja bym tyle nie dał. Jeżeli dla Ciebie jest tyle wart… bierz.
Dziękuję za informację.
Wyjdę na jakiegoś bezglutenowego marudę co codziennie pija Late ze Starbucksa i bawi się swoim elektronicznym papierosem :), ale szukam maks 12-13 cali.
Musi być mały.
Uwagi o baterii i matrycy - dziękuje bardzo przydatne. muszę popatrzeć na to co miałem w poprzednich laptopach i zobaczyć czy jest to dla mnie problem.
No za to jest dopłata extra, ale róznica 13-14 cali…mi wsio rybka.
Powiem tak: jeżeli korzystasz z jakiegoś dziwnego oprogramowania, to matryca HD może być problemem, będzie ucinało pola lub kolumny. Zmniejsz rozdzielczość na desktopie i sprawdź. Miałem tak na KIano. Bateria natomiast może być istotna, bo 250 zł robi sporą część wartości lapka. No chyba, że masz zapał majsterkowicza i sam zregenerujesz bateryjkę za 50? (kupujesz ogniwa z “wąsami” i przelutowujesz).