Nie no wierzę, u mnie było podobnie. Bez problemowo graberem pobierałem wideo… dziś pojawił się problem i plik nie jest do pobrania w żaden sposób.
Najgorsze, że tytułu nie mogę znaleźć nigdzie indziej, anie na torrentach, anie na rapidu.
Nawet zastanawiam się nad jakąś wersją Live Linuksa (uruchamianą z Pendrive) tyle, że nie jestem pewien czy to zda egzamin. Jeśli chodzi o Linux to zielony jestem
Dziękuję bardzo za zainteresowanie. Kolega Bogdan_G w prywatnej wiadomości przesłał mi odnośnik fili.cc i tam mogę bez problemu pobierać. Jeszcze raz dziękuję za rozwiązanie mojego problemu i oczywiście niech skromnym podziękowaniem będzie odznaka "“Rozwiązanie” (należy się ona Tobie jak i Bogdan_G)
chciałbym pobrać wszystkie sezony MacGywer’a. Czy jest jeszcze tutaj ten dobroduszny człowiek, który generuje linki? Jeśli tak to prosiłbym , bo już próbowałem na 5 rozszerzeniach na chromie, na firefoxie i na explore’rze. Oto link do katalogu: https://vider.info/dir/+dnn1nm5
Trzeba korzystać z ciut starszych przeglądarek, a najlepiej z palemoona, gdzie można wrzucać wiele starych rozszerzeń z firefoxa, w tym np net video hunter. Radzi sobie na vider:
Ja mogę pobierać z vider, ale niech się wypchają, tam można nawet zlapać malware.
Są inne strony z wszystkimi sezonami. Można się nauczyć łapać filmy na zalukaj (7 sezonów), tylko w godzinach późno popołudniowych nie da się.
Wystarczy po prostu pobrać interesujący nas film/serial na telefonie. Wchodzisz na stronę - Wybierasz film - Przytrzymujesz na filmie palcem (po reklamach) i klikasz pobierz. Proste? Proste. Później przesyłamy na kompa bluetooth lub przez chmurę
Wystarczy zmienić useragenta (dodatek do Chrome jak i Firefoxa) na Androida i można normalnie pobierać przeglądarką z prawokliku - zapisz film video jako…
Działa to tak samo jak na telefonie, czyli można ściągać na dysk.
Ograniczenie jest tylko na Windows.
Nie trzeba nic kombinować innego.