Witam
Dzisiaj zainstalowałem VirtualBox chciałem go uruchomić ale zostałem poinformowany o przymusowy restarcie komputera. Po restarcie komputer zatrzymal się na uruchamianiu systemu(windows 7) i nie mógł się uruchomic, czekałem jakieś 15 min. Jeszcze raz go zrestartowalem to samo - nie uruchomił się. Zrestartowalem kolejny raz ale teraz wybrałem naprawę systemu Windows w opcjach startu. Gdy naprawa skończyła się komputer zrestartowal się i działał normalnie, VirtualBox sam się odinstalowal i usunol z komputera ale tutaj jest haczyk mianowicie internet nie działał w komputerze. Nie mogło wogóle złapać sieci do czasu gdy dołączyłem adapter od internetu. Wtedy internet działał ale bardzo bardzo powoli - 1Mb/s gdy na telefonie było około 5/6 Mb/s. Więc wyjolem jeszcze raz adapter ale po tym internet wogóle nie działał więc skończyły mi się pomysły i nie wiem co dalej robić aby działał. Pomożecie?
Hej,
- Próbowałeś przywracania systemu do stanu sprzed próby instalacji?
- Możesz pokazać, jakie urządzenia są widoczne w menadżerze urządzeń w gałęzi karty sieciowe?
Pozdrawiam,
Dimatheus
Internet już działa, powrócił do normalnych prędkości. Zostawiłem komputer włączony na około 2 godziny i działa.
1 polubienie