Vista basic 32 / format imprezowicza

Witam, mam nastepujace pytanie,

otóż mam juz 2 lata laptopa ACER z Vista. Chciałnbym go sformatować (cały dysk). Przeniosłem moje dane na dysk przenosny i tu sie dzieje cos dziwnego…

…albo i nie: otoż zainstalowalem program do partycji ale niegdzie mi sie skrót nie pokazał więc zrobiłem opcje wyszukaj na dysku i wpisałem sł,owo “PART”.

Program sie znalazl ale dodatkowo 2 foldery podpisane “Party u Ziomka X” i “Zimowe Party”. I znalazlem tam mnostwo siwetnych moich zdjec ktore musialem po pijaku lub w innym dziwnym stanie pochowac gdzies (jeden folder był ukryty). I tak mnie olsnilo, ze pochowalem tez w ten sposob jeden moj pamietnik, kilka filmikow sprzed 5 lat z pierwszymi moimi kobietami (oczywiscie byly to filmy z parku;0).

…i pewnie jeszcze sporo tego bedzie,

Pytanie brzmi: Jak wyszukać pliki które nie należa do Windows i nigdy nie nalezaly - zeby nie było za łatwo to jeden z folderów mial ikone i rozszerzenie biblioteki a w nim wlasciwy folder na dodatek ukryty. Nazwe mial mojej ksywy pewnie zebym sie domyslil. Wiem ze jako Imprezowicz pochowalem tego wiecej

Pomóżcie! Jak ewentualnie odszukac reszte takich moich amnezyjnych wybryków?

Ponizej daje screena.

kNCzpr9.jpeg

lecroix , proszę poprawić temat na konkretny, obrazujący problem używając opcji EDYTUJ a ponadto poprawić wiadomość: na Forum używamy polskich znaków w pisowni.

Ten program powinien być pomocny w przypadku amnezji

http://www.sharktime.com/pl_wList.html

Przed tworzeniem listy możesz w opcjach folderów odznaczyć ukrywanie plików i folderów.