Vista czy zwykły wygląd?

Doradźcie co mam wybrac. Zostawic zwykły wygląd czy bawić sie w ten z Visty? Co bedzie dla mnie lepsze jesli chodzi o wydajnośc komputera i prace na nim.

wyłączenie komputera … i pilna nauka opisywania swoich potrzeb …

jakchcesz się bawić w ten wygląd visty ?

poprzez vista transformation pack czy poprzez dodanie zwykłego thema ?

hmm zjeść zupe pomidorową czy ogórkową?

OT:

Po co Ci na siłe wygląd z Visty?

Bo fajnie wygląda.

P.S Co bedzie dla mnie lepsze w wydajności komputera i pracy?

Unikalny :!:

Zmienić na Ubuntu i zainstalować beryla =]

Ale tak na poważnie. Macie XP i jaki wolicie wygląd? Ten z Visty czy zwykły szary XP?

po pierwsze to kwestia gustu. a po drugie xp nie jest szary:P

ja mam zwykły ciemny styl ala vista, aczkolwiek mam Vistę i jeszcze identycznie nie podrobiono jej wyglądu dla XP…

Niebieska Luna w XP od razu powoduje u mnie odruchy wymiotne, wolę od niej zwykłe szare XP… jednak siedziałem na nim bardzo długo i zmieniłem na coś innego, unikalnego. Schematu Visty nie chcę przeżarł mi się od samego patrzenia na screeny tego systemu… :puppydogeyes: .

Odpowiedź na swoje pytanie znajdziesz w tym temacie: Jak wygląda twój pulpit, zobaczysz tam co ludzie lubią i czego używają na swoich komputerach.

No niejest szary. Tak jakoś powiedziałem :PP No dobra. Niebede was męczył. Przed chwilą zainstalowałem Vista Inspirat 2, zmieniłem tylko skin. Ten ściągnąłem z deviantart.com i jestem bardzo zadowolony :slight_smile: Mam super wygląd i teraz napewno go niezmienie :slight_smile:

Dzieki za wszelkie odpowiedzi.

daj screena to zobaczymy:D

3a69e91e16e4b519m.jpg

Podoba sie wam?? :

Jak dla mnie za bardzo windowsowski =]

mi się nie podoba gdyż nie lubie windowsa, bardziej lubie linuksowego gnoma, ale jeżeli tobie się podoba to spoko, ale dla kompa lepiej było by jakbyś wszystko powyłączał i zostawił stary styl (szary). JA zawsze tak robłem jak miałem win.

invader4 , ja ma 3GB Ram to może mieć nawet “dzikie cuda” na kompie i tak mu nie przymuli =]

Hehe mam 512 RAM :stuck_out_tongue:

Bo fajnie wygląda.

Tak, ale do pierwszego komunikatu typu aplikacja wykonała nieprawidłową operację i zostanie zamknięta. reset kompa a tu to samo. I pozostaje reinstalka lub wielogodzinne babranie się w systemie - jak kotos wie co i jak.

Podobno Vista Inspirat niesprawia takich problemów.; Mi narazie sie nic niedzieje.

Te twoje ikonki to To linuksowe czy co.Wydaje mi się że to te same . :o