Doradźcie co mam wybrac. Zostawic zwykły wygląd czy bawić sie w ten z Visty? Co bedzie dla mnie lepsze jesli chodzi o wydajnośc komputera i prace na nim.
wyłączenie komputera … i pilna nauka opisywania swoich potrzeb …
jakchcesz się bawić w ten wygląd visty ?
poprzez vista transformation pack czy poprzez dodanie zwykłego thema ?
hmm zjeść zupe pomidorową czy ogórkową?
OT:
Po co Ci na siłe wygląd z Visty?
Bo fajnie wygląda.
P.S Co bedzie dla mnie lepsze w wydajności komputera i pracy?
Unikalny :!:
Zmienić na Ubuntu i zainstalować beryla =]
Ale tak na poważnie. Macie XP i jaki wolicie wygląd? Ten z Visty czy zwykły szary XP?
po pierwsze to kwestia gustu. a po drugie xp nie jest szary:P
ja mam zwykły ciemny styl ala vista, aczkolwiek mam Vistę i jeszcze identycznie nie podrobiono jej wyglądu dla XP…
Niebieska Luna w XP od razu powoduje u mnie odruchy wymiotne, wolę od niej zwykłe szare XP… jednak siedziałem na nim bardzo długo i zmieniłem na coś innego, unikalnego. Schematu Visty nie chcę przeżarł mi się od samego patrzenia na screeny tego systemu… :puppydogeyes: .
Odpowiedź na swoje pytanie znajdziesz w tym temacie: Jak wygląda twój pulpit, zobaczysz tam co ludzie lubią i czego używają na swoich komputerach.
No niejest szary. Tak jakoś powiedziałem :PP No dobra. Niebede was męczył. Przed chwilą zainstalowałem Vista Inspirat 2, zmieniłem tylko skin. Ten ściągnąłem z deviantart.com i jestem bardzo zadowolony Mam super wygląd i teraz napewno go niezmienie
Dzieki za wszelkie odpowiedzi.
daj screena to zobaczymy:D
Jak dla mnie za bardzo windowsowski =]
mi się nie podoba gdyż nie lubie windowsa, bardziej lubie linuksowego gnoma, ale jeżeli tobie się podoba to spoko, ale dla kompa lepiej było by jakbyś wszystko powyłączał i zostawił stary styl (szary). JA zawsze tak robłem jak miałem win.
invader4 , ja ma 3GB Ram to może mieć nawet “dzikie cuda” na kompie i tak mu nie przymuli =]
Hehe mam 512 RAM
Bo fajnie wygląda.
Tak, ale do pierwszego komunikatu typu aplikacja wykonała nieprawidłową operację i zostanie zamknięta. reset kompa a tu to samo. I pozostaje reinstalka lub wielogodzinne babranie się w systemie - jak kotos wie co i jak.
Podobno Vista Inspirat niesprawia takich problemów.; Mi narazie sie nic niedzieje.