Vista działająca tylko na trybie awaryjnym


(Mokroj121228) #1

Komputer włącza sie normalnie do momentu logowania , zamiast logowania pisze czekaj a następnie black screen i tak na zmiane . Mogę uruchomić system tylko na trybie awaryjnym dodam że przed tą "awarią" zainstalowałem programik "VistaGlazzer" i on zresetował mi komputer , po tym resecie już nie działało . Program odinstalowałem na trybie awryjnym , lecz nic to nie dało . Ma ktoś jakiś pomysł na rozwiązanie tego problemu ?

Z góry dziękuję za pomoc .


(rgabrysiak) #2

Czy próbowałeś przywrócić system do stanu przed instalacją tego programu?

Sprawdź także:

http://www.fixitpc.pl/topic/1236-weryfi ... edzie-sfc/


(Mokroj121228) #3

Nie , a jak to zrobić? ; d


(rgabrysiak) #4

Przeczytaj:

http://www.vista.pl/artykuly/11250_przy ... vista.html


(Mokroj121228) #5

Ok , ale na typ trybie awaryjnym nie mogę znaleźć tego : " Aby otworzyć narzędzie Przywracanie systemu, należy wejść do menu Start, następnie Programy > Akcesoria > Narzędzia systemowe > Przywracanie systemu. Jeśli zostanie wyświetlony monit o hasło administratora lub potwierdzenie, wpisz hasło lub potwierdź."

-- Dodane 12.11.2012 (Pn) 20:55 --

W przywracaniu systemu jest napisane : " Ochrona systemu jest wyłączona " , nie wiem jak ją uruchomić pomoże ktoś ?


(rgabrysiak) #6

Spróbuj sprawdzić integralność plików systemowych:

http://www.fixitpc.pl/topic/1236-weryfi ... edzie-sfc/


(Mokroj121228) #7

Dziękuję Ci za pomoc. Temat do zamknięcia problem rozwiązany .