Vista Inspirat 2- Pare pytan

Siemanko panowie.

Mam takie pewne jedno pytanko co do nakladki Vista Inspirat 2.

A wiec czy przez ta nakladke system moze dzialac nie wlasciwie a takze czy bedzie sie zawieszal?

I czy jest takze taka mozliwa opcja ze przez ta nakladke procesor moze wlasciwie nie dzialac?

Bo kilka dni temu wlasnie sobie zaintsalowalem “Vista Inspirat 2” i od tamtej pory mam problem.

Drzewo procesowe CPU wzrasta maxymalnie do 100%,.Nigdy z takim czym sie nie spotkalem dlatego

wlasnie chce sie dowiedziec czy to moze byc przez ta Nakladke czy mam problem z procesorem.

Jezeli chodzi o moj sprzet to zapewniam ze nie jest on slaby.

Ekhem… A sprawdzałeś, czy nie masz żadnego syfu który uruchamiałby procesy działające w tle lub nawet niewidoczne dla użytkownika, które powodowałyby wzrost uzycia procesora do 100%??

Upiekszacz VI w wersji 2.1.30 raczej nie sprawia problemow.

W kazdej regule sa jednak wyjatki.

Odpal Vista Inspirat 2 Config i metoda prob, wlacz/wylacz aplikacje wchodzace w sklad pakietu. Moze ktoras z nich powoduje problem.

Po kazdej zmianie, uzyj opcji Refresh Icons.

Obserwuj prace procesora i szukaj odpowiedzi…

A moze wzrost uzycia procesora, powoduje inna aplikacja lub proces? Moze ostatnio instalowales cos jeszcze oprocz VI?

Wlasnie sformatowalem kompa i wyglada na to ze jest wszytko ok . Praca procesora jest stabilna;)

Jednak niema co ukrywac ale naklada Vista jest zupelnie nie przyjazna dla systemu.

A moze ten problem nie byl spowodowany wlasnie przez nakladke. TYlko jakis wirusik to powodowal:P

A z reszta problem zostal rozwiazany:)

Dzieki panowie za wypowiedzi:)