Vista nie reaguje na moje polecenia

Witam

Mam taki problem, od wczoraj dzieje się coś złego ze systemem Windows Vista Home Basic. Uruchamiam komputer po uruchomieniu się systemu system działa poprawnie około 2 minuty później już są problemy ze system się zacina na eksploratorach, nawet jak kliknę aby otworzył się dany folder, folder otwiera się ale w białym tle i pisze (Brak odpowiedzi) tak samo jest jak chcę uruchomić Menadżera Zadań (Ctrl+Alt+Del) i nic nie uruchamia się system w trybie awaryjnym działa bez zarzutu, można nim wszystko robić.

Myślę ze to jakiś program go “Muli” iż żadnych programów nie instalowałem. Przeskanowałem komputer antywirusem w trybie awaryjnym program nic nie wykrył.

Liczę na waszą pomoc, iż nie mogę przeinstalowywać systemu iż tą Vistę mam oryginalną była razem z laptopem oraz mam na niej mnóstwo ważnych plików na innym dysku.

Teraz przenoszę wszystkie pliki do zwykłego PC, być może nie mam wyjścia i będę musiał przeinstalowywać system. :cry:

przywróć system do daty w którym było wszystko ok.

przeskanuj także jakimś skanerem nie zależnym od Windows http://www.dobreprogramy.pl/Kaspersky-R … 12771.html

System zaaktualizowany?

Temat juz nieaktualny. :smiley: