Vista - Opinie

bardzo dobry system, 0 problemów, wszystko chodzi pięknie. ocena 6-

Połowa z was, zamiast oceniać Vistę, bo o to chodziło autorowi watku, użądziła sobie pogaduszki na temat linuxa, jaki to on jest :

co to ma do tematu ?

jeszcze raz powtórze , co ma wspólnego linux z ocną Visty, o którą autor wątku prosił ? :roll:

ja oceniam viste na 5+…pisac dlaczego mi sie juz dzisiaj nie chce…ide spac :spioch: :spioch: :spioch: …juro napisze :smiley:

Złączono Posta : 13.08.2007 (Pon) 9:59

wiec pierwszym + visty jest ladny wygl¹d…przyjemnie sie pracuje na ladnym systemie

2+ to bezpiecznstwo…firewall systemowy jest naprawde ok i UAC i takie tam te¿ ok

3+ to ¿e wszystko jest pouk³adene w systmie czytelnie np. w panelu sterowanie do jednej zecczy mozana dosc 2 drogami :smiley: …super sprawa jest tez ze wszedzie jest szukajka :slight_smile:

4+ to to ze vista wcale nie muli a na takim kompie jak mam w opie chodzi szybciej niz xp!!

5+ to stabilnosc systemu…przez pol roku uzutkowania visty nie zawiesil ni sie komp!!

6+ jest masa fajnych funkcji, ktorych nie bede wymienial…no i jest o wiele lepiej z kompatybilnoscia programów niz wtedy jak wyszedl xp …wszystkie programi i gry jak do tad mi dzialaja

no i to chyba tyle…vista- fajny, przyjazny dla usera, szybki i ladny system ----polecam :wink:

ja oceniam viste na 6 ponieważ bezpieczeństwo jest znacznie większe (firewall, zapora, UAC), interfejs jest o wiele bardziej przyjemny dla oka niż w xp, wbudowana szukajka w menu start, w każdym oknie ułatwia pracę, szybkość startu systemu- system mam już ponad 2miesiące i wogule nie zwolnił , masa aplikacji wbudowanych (nie musze instalować sterty oprogramowania by zacząć pracę z systemem…

zgadzam się w 100%…

Przypominam tylko ,że temat ma nazwę : Vista->opinie, a nie linux opinie

Temat został odkopany przez Watras16 nie wiem w jakim celu - by stworzyć kolejną wojenkę na styku Windows - Linux ??

Wszystkie OTy lądują w Koszu, a gdy ktoś jeszcze pofatyguje się z uwagą odbiegającą od tematu, jakim jest Vista - Opinie - konsekwencje będą widoczne przez miesiąc…

Vista byłaby w porządku, gdyby nie to, że większość oprogramowania na niej nie działa…

Oczywiście, te najpopularniejsze programy działają…

:o :x

powiedzia co wiedzial…

kuhar

nie przejmuj się :mrgreen:

Nie jeden taki mądry jeszzce tu napisze :lol:

trzeba poczekac na viste z dodatkiem service pack. Wtedy bedzie mozna dac

10/10 to tak jak z xp bez SP jest beznadziejny a z SP super windows :mrgreen: