Vista SP1 - All Language - już do pobrania


(Ravi) #1

No to się pojawił :smiley: , do pobrania m.in. stąd:

32 bit: http://www.microsoft.com/downloads/deta ... layLang=pl (544MB)

64 bit: http://www.microsoft.com/downloads/deta ... layLang=pl (873MB)

32 i 64 w jednym (obraz DVD): http://www.microsoft.com/downloads/deta ... layLang=pl (1418MB)


(przemekKK) #2

Super :slight_smile: Pierwszy news! Gratuluję.


(kkynioo34) #3

A ja mam inne pytanie. Czy ten patch można instalować pod Vista 64bit?


(Black Rider) #4

Kiedy SP1 będzie na windows update ??


(Ravi) #5

Dodałem linka w pierwszym poście.


(Szczuply_NH) #6

Witam!

Czy mogę instalować wersję finalną na pierwszej becie dla szerszego grona?


(Kubakuderski) #7

musisz ją najpierw odinstalować


(Szczuply_NH) #8

kuhar , dzięki


(Kubakuderski) #9

jak to zrobic masz w faq…właśnie zaktualizowałem…


(Michnt) #10

No gratuluję, zapewne wszyscy zdążyli zauważyć newsa na vortalu. Ale dobrze i tak że ktoś skopiował linki i wrzucił to samo. :wink:


(Mi2) #11

Ja właśnie zainstalowałem przez Windows Update, więc i tutaj już od ponad godziny jest :slight_smile:

EDIT: To kiedy SP2?? :stuck_out_tongue:


(Ravi) #12

Hmm, widocznie u nie wszystkich jeszcze, u mnie na WU ciągle pusto, ale już zassałem SP1 z MS Download Center :lol:, a instaluje jutro po formacie na czysty system.

A ile zajmował SP1 przez WU (przyjmuję że do tej pory instalowałeś wszystkie łatki, więc ciekaw jestem o ile mniej)? 32 czy 64 bit?

Jak widać po datach - post był o godzinę wcześniej :stuck_out_tongue: , ale mniejsza już o to.


(Przem Cyw) #13

Witam wszystkich.

Niestety mam taki oto problem na witrynie Windows Update:

Oczywiście używam konta administratora, uruchamiam równiez IE jako administrator…

Czy ktoś może mi pomóc w tym temacie?

Z góry dziękuję.


(pakeroso) #14

A powiedzcie ile waży SP na WU ?? bo ja już zainstalowałem tego z Centrum pobierania, więc sam sprawdzić już nie mogę :wink:


(Bubu Tm) #15

Ja natomiast ściągnąłem instalkę z WU i zainstalowałem ją , w ponownym uruchomieniu nadal się instalował . Przy końcu instalacji gdy pokazał 100% wyskoczył komunikat :

Dodatek Service Pack nie został zainstalowany . Trwa przywracanie plików . Nie wyłączaj komputera . Też miał ktoś coś takiego ?

Wie ktoś o co chodzi ?


(Ol3j) #16

A ja dostaje taki błą 800F082F na Viscie 32bit BS.


(Michnt) #17

No chyba jednak nie, post na forum 19:44, a informacja na stronie dobreprogramy.pl 17:52. :wink:


(Bubu Tm) #18

Mi poszedł dopiero wtedy gdy zrobiłem format . Inaczej nie chciał ni w ząb ruszyć :confused: A instalował się chyba z 1,5 godziny . Pozdrawiam


(Ravi) #19

Vista SP1 - All Language - już do pobrania

przez Ravi w 15.04.2008 (Wto) 16:58

Źle patrzysz, bo o 19:44 to ja zarejestrowałem się na forum, i do tego 21 października 2007… :stuck_out_tongue:


(Michnt) #20

Zwracam honor :wink: