Vista Ultimate SP1(prawie) za darmo przez rok- dostał ktoś?

ppx , a sprawdź w folderze SPAM

No nawet w SPAMIE nie posiadam Chciałbym dowiedzieć się na jaką skrzynkę przyszło to zomo_prl

ppx , skoro Ty tyle czekasz a zomo_prl dostał w 15 minut to napewo problem tkwi w tym gdzie kto ma skrzynkę ja podałem e-maila na wp i też do tej pory od rana nie otrzymałem klucza…

ja na interii mam konto, skoro jeszcze nie dostałeś keya spróbuj wypełnić ankiete ponownie, najlepiej podając email inny…

Każdy kto nie dostał klucza niech napisze pod adres winsp1@microsoft.catalysis.com i poda swój pin. Ja tak zrobiłem i dziś otrzymałem w e-mailu swój klucz a oto cała wiadomość:

Hello,

Thank you for contacting us. Your product key is xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx. Should you have any additional questions or concerns, please let us know and have a great day. 

Regards,

Stephanie

Windows Vista SP1 Registration Administrator

zAWALONY JEST SERWER I TYLE :slight_smile:

Ja mam insze pytanie ta stronka gdzie można było się zgłosić po nośnik x64 Visty, nie działa, na początku wybieram kraj do którego ma być wysłane, przechodzi dalej, następnie mam podać kod produktu i po zaakceptowaniu tego mam Error, i nic więcej.

Otrzymałem dzisiaj , pięć dni czekałem , czyli exspresowo :lol:

dscf1098ai5.th.jpg

jonek29 , może z tą wersją nie działa? Tylko z kluczami OEM lub BOX :stuck_out_tongue:

18.06.2008 wypweniem ankiete , a juz 26 juz dostalem :lol:

Ten klucz działa też z kupioną wersją visty w sklepie(jak bym pomyslał to bym miał taniej,a nie wiedziałem że tak można).

dominik3333 , tylko, że nie można zamówić samego KEYa :stuck_out_tongue:

Łukasz14 , no tak nie można zamówić samego keya.A jeśli się aktywowało na 64 bitowym systemie,to już nie można na 32 bitowym systemie użyć tego klucza(z tego co wiadomo to tylko raz możesz uzyć klucza).

Wychodzi na to że nadal można zamówić Vistę.

Przed chwilą wypełniłem ankietę i otrzymałem info że przesyłka zostanie wysłana w ciągu 10 dni.

A nie sądzicie że ta promocja to wynik słabej sprzedaży Visty i nie chęci przechodzenia firm i instytucji z XP na Vistę ?

Przecież to pewne że jak ktoś ma odpowiedni sprzęt do Visty to po roku używania jej już nie będzie chciał wracać na XP , tylko zakupi Viste ?

Ja w Viscie "zakochałem " się od pierwszego spojrzenia i nic mnie już nie przekona do powrotu na XP czy inny system. :slight_smile:

Pewnie, że o to chodzi. Spróbujesz, polubisz, opowiesz znajomym (polecenie przez znajomego to najlepsza reklama na świecie). Ale jak ktoś ma słaby sprzęt albo (przykładowo) drukarkę, do której nie ma sterowników pod Vistę, to i tak się zastanowi, czy warto.

Też tak myślałem jeszcze 1,5 roku temu, teraz siedzę na XP bo irytuję mnie wydajność Visty, albo raczej jej brak.

Vista śmiga jak marzenie,mocny komp i nie ma na nią bola. :smiley:

Po instalacji, z wyłączonym aero, bez żadnych programów, nie podłączona do neta, z SP1 i wszystkimi update’ami, to śmiga. Ale jak zaczniesz sobie instalować np. Nero, Office, Firefox 3, Skype, Gadu-gadu itp. to już zaczyna zamulać :frowning:

Dostalem. Super system, z czasem przyspiesza (potwierdzone na kilku osobach). Chodzi plynniej od XP Professional, wygląd chcąc czy nie chcąc ma ładny (zwłaszcza Aero). Wszystkie programy chodza (Office 2007, Nero etc i nic nie muli) gry rowniez (Assassin Creed, Wiedźmin, Racer Driver: GRID). Sterowniki są. Ogolnie jestem zadowolony i nie zanosi sie na powrot do XP. Dodam, ze mimo zainstalowanego Kaspersky 2009 (KIS) system nie spowolnil, chodzi swietnie. Polecam Viste Ultimate (z komentarzy na dobrychprogramach dot. tej promocjii inni też chwalą ten system).

Heh rzeczywiście spośród kilkunastu tysięcy opinii 3 były pozytywne?? xD Ciekawe że system przyśpiesza w miarę jak ładujesz do niego śmieci, rzeczywiście bardzo możliwe :x