U mnie w profilu wyraźnie jest napisane :
Powód zablokowania :
Powód: W treści znajduje się reklama strony www lub profilu.
Więc, założe on nowaq klan , nie podając linków :mrgreen:
U mnie w profilu wyraźnie jest napisane :
Powód zablokowania :
Powód: W treści znajduje się reklama strony www lub profilu.
Więc, założe on nowaq klan , nie podając linków :mrgreen:
aero No i sam widzisz, co narobiłeś ?
Wychodzi na to, że Vortal stosuje nieetyczne
metody reklamy.
Nawet nie chciało Ci się regulaminu przeczytać
A tam wyraźnie pisze
Swoim działaniem przysporzyłeś więcej szkody niż pożytku
nic nie narobiłem
Nie na to wychodzi, Ja by ktoś z adminów założył taki klan, to i owszem, ale ja adminem tego forum nie jestem :mrgreen:
Skąd wiesz że nie czytałem regulaminu ?? :roll:
Nie osądzaj ludzi pochopnie, bo regulamin zawsze czytam.
Tak BTW. miałem napisać dobreprogramy tylko , a dodałem .pl , oi o to się rozchodzi,
:x
jakiej szkody znowu ?
Założe raz jeszcze klan, i zobaczymy :lol:
Bardzo interesuje mnie to dlaczego administracje Fotka.pl zablokowała ten klan. Cóz jeżeli spojrzeć na inne klany z Tagu użytkownicy:
http://www.fotka.pl/klany/?e=szukaj&naz … Cytkownicy
Znajdziemy tutaj przede wszystkim reklamy operatorów komórkowych.
No cóż jeżeli usunęli to mieli powód ciekawi mnie jaki? Bo nigdzie nie znalazłem regulaminu klanów.
I wcale nie uważam ze stało się coś złego. Po prostu klan ten miał pokazać jak wielu “fanów” ma on na tym portalu.
Wiesz mnie także, coś myślę że ten klan zgłaszali jako naruszenie regulaminu pewne osoby z tego forum, nie będę wytykał palcami :lol:
Tym bardziej że nic złego w tym nie było .
dokładnie, nie martw się, zaraz będę rozmawiał z adminami fotki :mrgreen:
Tak załatwię sprawe od razu, jak nie, to zakładam nowy klan
Mądre wypowiedzi to nie tylko te, które są po twojej myśli, ale również te przeciwne. I znacznie korzystniej jest wyciągać wnioski z tych przeciwnych, niż przytakiwać tym pochlebnym.
Kolejny ogólnoświatowy spisek adminów :roll:
Skoro czytałeś regulamin, a mimo to go złamałeś, to albo zrobiłeś to celowo, albo nieco bezmyślnie, albo go nie zrozumiałeś. Tak czy inaczej, chwały ci to nie przynosi.
Nieco wyżej Asterix ci to wyłuszczył
Niektórzy mogą to odebrać jako nachalną reklamę strony i vortalu. A że szkoda może to nie za wielka ? Ale jednak szkoda.
Jak zauważyłeś, nie odniosłem się do samego pomysłu, bo jeśli o mnie chodzi, to wszystkie inicjatywy oddolne (że tak powiem) to fajna rzecz. Ale z głową. Poza tym ja osobiście zapytałbym się adminów o zgodę na użycie nazwy - tak dla samej zasady, pomijając regulaminy, umowy i co tam jeszcze. Pewno nie mieliby nic przeciwko.
Coś mi się zdaje, że źle myślisz.
Każdy patrzy według siebie
Skoro zablokowano Ci klan z powodów regulaminowych,
to mój wniosek ( nie osąd ) jest w pełni uprawniony
Klan został zablokowany.
Powodem blokady klanu jest naruszenie regulaminu lub ogólnie przyjętych zasad netykiety.
Nie widzę nic zdrożnego w tym, że Użytkownicy vortalu na różne sposoby się gromadzą i utożsamiają z serwisem - wręcz przeciwnie. Oczywiście trzeba to robić zgodnie z zasadami i regulaminami miejsc, w których chce się to robić. Odnośnie znaku dobreprogramy to jest on objęty ochroną prawną, w tym jednak wypadku nie widzę podstaw aby twierdzić, że coś jest nie tak. Znak Star Wars też jest objęty ochroną prawną - nie znaczy to jednak, że miłośnicy Gwiezdnych Wojen nie mogą się gromadzić i wspólnie rozmawiać. To byłby absurd…
jak będę chciał to se narysuje na czole markerem http://www.dobreprogramy.pl a na ręce logo dp i co wtedy sie stanie?
Nic… ale będziesz wyglądał jak…
Założyłem nowy klan :
http://www.fotka.pl/klan/83531/Dobre_programy/
Tym co teraz bedą zgłaszac naruszenie regulaminu, niech im ręce uschną :mrgreen:
Klan załozony jest zgodny z regulaminem, wiec panowie i panie, pokazmy ilu nas jest :mrgreen:
też bym się zarejestrował ale jest od 15 lat
A ja trochę z innej beczki :
Przerażacie mnie! Zrobiliście problem z z niczego, jak zawsze.
Poważnie aż tak Wam się w domach nudzi?
Nawet nie wiesz, jak bardzo… czasami :mrgreen:
Sorry za OT-a, ale nie mogłem się powstrzymać.
A podobno inteligentni ludzie sie nie nudzą.
portagen
Magik
m4rciniak
i inni, rany, nie chcesz nie dołączaj do klanu, tylko po jakiego grzyba się wypowiadacie w temacie roll:
Niestety, ale każdy ma prawo do wypowiedzi, nawet jeśli nie jest po twojej myśli.
A jak mam prawo wyciągać konsekwencje. Zaprzestańcie tego chatu
Cebula jako administrator a zarazem właściciel wyjaśnił kwestie prawne tego klanu. Więc pośrednio zgodził się z tym co napisałem. Mam nadzieję ze klan się rozrośnie. A temat jest juz wyczerpany. “Chyba” Panowie .