Vortal dobreprogramy i klan dobreprogramy user na fotka.pl

Witam

Założyłem klan na fotka.pl zrzeszających userów dobreprogramy.

Masz konto na fotce, dodaj się do klanu http://www.fotka.pl/klan/82335/Dobreprogramy_user/

Pokazmy ilu nas jest :mrgreen:

Czy posiadasz zgodę Redakcji na używanie nazwy dobreprogramy i założenie takowego klanu?

uu i wpadka. ;d

jaka wpadka ?? :hahaha:

Klan zrzesza userów dobreprogramy , i tyle :mrgreen:

A tu ty masz ??

Takie coś jest do kitu bo vortal dobre(niepowiem dalej bo nie mam pozwolemia :mrgreen: ) jest tak powszechny że taka drobnostka to sam wiesz :wink:

Takie jest moje zdanie

adam9870 przecież vortal dobreprogramy nie ma zarejstrowanej nazwy, zresztą to są dwa logiczne polskie wyrazy… Ludzie nie zachowujcie się jak hieny z MS

@aero, mysiu, Akira: to, że vortal jest powszechnie znany w internecie nie oznacza jednak, że nazwy dobreprogramy można używać do woli. Jak któryś w Was czułby gdybyście założyli firmę, która jest powszechnie znana i szanowana, a jej nazwa była wykorzystywana bez Waszej zgody?

Oczywiście mówimy czysto teoretycznie :slight_smile:

adam9870 , powiem jedno - Poczekajmy na wypowiedź Administracji :wink:

Wtedy bedziemy wiedzieć zasady :wink:

adam9870

wyluzuj człowieku, powstało dobreprogramy na moja generacja, a teraz czas na fotka.pl :stuck_out_tongue:

adam9870 bardzo dobrze. Wiem, że chcą go rozpowszechniać :smiley:

Pomiędzy grupą dobrychprogramów na mojejgeneracji, a na fotce istnieje pewna różnica. Grupa dobreprogramy w serwisie mojageneracja została założona przez jednego z Redaktorów vortalu, który IMHO jest najodpowiedniejszą osobą do założenia takiej grupy. Ty natomiast, zwykły szary użytkownik założyłeś sobie jak gdyby nigdy nic grupę dobreprogramy w innym serwisie nie pytając nawet o zgodę na takie posunięcie samej Redakcji.

Daj sobie spokój kolego, klan, to klan, nie znasz się , to nie wypowiadaj się, kto ma konto na fotce, moze pokazać także że jest userem dobreprogramy, nic w tym złego , eh :roll:

ale masz problem

jeśli nazwa nie jest zarejstrowana to ja juz widze dobry biznas:) Korzystajac z popularnosci Vorytalu zaczne produkowac np: Sok jakbłkowy dobrychprogramów, albo Cola z dobrychprogramów :stuck_out_tongue: Jesli tej nazwy mozna uzywac do woli to można i nazwac tak napój :slight_smile:

Z tego wszystkiego założyłam konkurencyjny temat.

To nie jest produkt, albo rzecz komercyjna. Na której ktoś będzie zarabiał. Jest to jedynie fanklub ze tak się wyrażę Vortalu i Forum Dobreprogramy. Nie sądzę aby było to wbrew licencji albo przeszkadzało administracji.

Zresztą jak na to nie patrzeć przynosi to małą popularność i pokazuje jakim potentatem jest marka dobreprogramy.pl

El Presidento

wreszcie mądra wypowiedź ;]

Klan userów dobreprogramy to pokazanie tylko, ile userów dobrych programów jest, ot, takie małe zrzeszenie ;]

A nie, jak adam mówi np :roll:

Według mnie pomysł bardzo fajny - :slight_smile: Założe konto i dołącze.

BTW. Weźcie niktórzy wrzućcie na luz… :?

Dołączyłem …:slight_smile:

Hmm… moim zdaniem nie ma sie co spuszczać … to jest troche promocja vortalu, nikt tego w celach komercyjnych nie robi … AERO zapewne nie stworzył Go po to, by na tym zarobić, bo i jak … :?

Jeżeli to może pomóc w rozpromowaniu, w sumie już bardzo popularnego vortalu, to moim zdaniem nie ma w tym nic złego.

I do niektórych … czasem zbyt “związani” jesteście z tym vortalem, widać, że niektórzy jakby sie do niego poczuwali i troche jak swoją własnośc powoli traktowali … wyluzujcie … klan na fotce dobrego imienia nie popsuje, a zgromadzi użytkowników w troche innej formie

Dla mnie pomysł b. dobry.

pzdr…

Panowie można wiedzieć do kogo takie “teksty” kierujecie ??..

PS.

jeżeli już coś piszecie nie bójcie się ,nazywajcie sprawy po Imieniu :mrgreen:

adam9870

Moim zdaniem czekajmy na admów … ot co… ale przesadą byłoby zniszczenie tej idei … ale to w końcu Polska. :slight_smile:

No to już znamy ich zdanie :slight_smile: