Witam
Założyłem klan na fotka.pl zrzeszających userów dobreprogramy.
Masz konto na fotce, dodaj się do klanu http://www.fotka.pl/klan/82335/Dobreprogramy_user/
Pokazmy ilu nas jest :mrgreen:
Witam
Założyłem klan na fotka.pl zrzeszających userów dobreprogramy.
Masz konto na fotce, dodaj się do klanu http://www.fotka.pl/klan/82335/Dobreprogramy_user/
Pokazmy ilu nas jest :mrgreen:
Czy posiadasz zgodę Redakcji na używanie nazwy dobreprogramy i założenie takowego klanu?
uu i wpadka. ;d
jaka wpadka ?? :hahaha:
Klan zrzesza userów dobreprogramy , i tyle :mrgreen:
A tu ty masz ??
Takie coś jest do kitu bo vortal dobre(niepowiem dalej bo nie mam pozwolemia :mrgreen: ) jest tak powszechny że taka drobnostka to sam wiesz
Takie jest moje zdanie
adam9870 przecież vortal dobreprogramy nie ma zarejstrowanej nazwy, zresztą to są dwa logiczne polskie wyrazy… Ludzie nie zachowujcie się jak hieny z MS
@aero, mysiu, Akira: to, że vortal jest powszechnie znany w internecie nie oznacza jednak, że nazwy dobreprogramy można używać do woli. Jak któryś w Was czułby gdybyście założyli firmę, która jest powszechnie znana i szanowana, a jej nazwa była wykorzystywana bez Waszej zgody?
Oczywiście mówimy czysto teoretycznie
adam9870 , powiem jedno - Poczekajmy na wypowiedź Administracji
Wtedy bedziemy wiedzieć zasady
adam9870
wyluzuj człowieku, powstało dobreprogramy na moja generacja, a teraz czas na fotka.pl
adam9870 bardzo dobrze. Wiem, że chcą go rozpowszechniać
Pomiędzy grupą dobrychprogramów na mojejgeneracji, a na fotce istnieje pewna różnica. Grupa dobreprogramy w serwisie mojageneracja została założona przez jednego z Redaktorów vortalu, który IMHO jest najodpowiedniejszą osobą do założenia takiej grupy. Ty natomiast, zwykły szary użytkownik założyłeś sobie jak gdyby nigdy nic grupę dobreprogramy w innym serwisie nie pytając nawet o zgodę na takie posunięcie samej Redakcji.
Daj sobie spokój kolego, klan, to klan, nie znasz się , to nie wypowiadaj się, kto ma konto na fotce, moze pokazać także że jest userem dobreprogramy, nic w tym złego , eh :roll:
ale masz problem
jeśli nazwa nie jest zarejstrowana to ja juz widze dobry biznas:) Korzystajac z popularnosci Vorytalu zaczne produkowac np: Sok jakbłkowy dobrychprogramów, albo Cola z dobrychprogramów Jesli tej nazwy mozna uzywac do woli to można i nazwac tak napój
Z tego wszystkiego założyłam konkurencyjny temat.
To nie jest produkt, albo rzecz komercyjna. Na której ktoś będzie zarabiał. Jest to jedynie fanklub ze tak się wyrażę Vortalu i Forum Dobreprogramy. Nie sądzę aby było to wbrew licencji albo przeszkadzało administracji.
Zresztą jak na to nie patrzeć przynosi to małą popularność i pokazuje jakim potentatem jest marka dobreprogramy.pl
El Presidento
wreszcie mądra wypowiedź ;]
Klan userów dobreprogramy to pokazanie tylko, ile userów dobrych programów jest, ot, takie małe zrzeszenie ;]
A nie, jak adam mówi np :roll:
Według mnie pomysł bardzo fajny - Założe konto i dołącze.
BTW. Weźcie niktórzy wrzućcie na luz… :?
Dołączyłem …
Hmm… moim zdaniem nie ma sie co spuszczać … to jest troche promocja vortalu, nikt tego w celach komercyjnych nie robi … AERO zapewne nie stworzył Go po to, by na tym zarobić, bo i jak … :?
Jeżeli to może pomóc w rozpromowaniu, w sumie już bardzo popularnego vortalu, to moim zdaniem nie ma w tym nic złego.
I do niektórych … czasem zbyt “związani” jesteście z tym vortalem, widać, że niektórzy jakby sie do niego poczuwali i troche jak swoją własnośc powoli traktowali … wyluzujcie … klan na fotce dobrego imienia nie popsuje, a zgromadzi użytkowników w troche innej formie
Dla mnie pomysł b. dobry.
pzdr…
Panowie można wiedzieć do kogo takie “teksty” kierujecie ??..
PS.
jeżeli już coś piszecie nie bójcie się ,nazywajcie sprawy po Imieniu :mrgreen:
adam9870
Moim zdaniem czekajmy na admów … ot co… ale przesadą byłoby zniszczenie tej idei … ale to w końcu Polska.
No to już znamy ich zdanie