W jaka była wasza pierwsza gierka?

Moją pierwszą grą był Recoil(oczywiście demo:D), później oczywiście Tomb Raider 2 i Colin McRae Rally

Moją pierwszą grą było NFS Hot Pursuint czy jakoś tak

Ja grałem w klasyki :stuck_out_tongue: The Settlers oraz Return Fire :stuck_out_tongue: To były czasy

Pozdrawiam, Xaros

gta 2

colin 2

Cóż Jeżeli chodzi o moją 1 gre na PC był to Heretic potem Warcraft 2

na PC to Insane i Kurka Wodna - POLECAM INSANE FAJNA GIERKA, ŚWIETNA ZABAWA

Moją pierwszą elektroniczną był pegasus i 2 dyskietki z kilkunastoma grami, ale najczęściej grałem w Mario i Tank :stuck_out_tongue: . To był rok 1998. Miałem wtedy 6 lat :lol:

Moja pierwsza gra to FIFA 2003.

Moja pierwsza gra to Colin 2. Ahh, to były czasy.

Moja pierwsza gra jaką pamiętam to contra na pegazusie. A pierwsza na kompie, pamiętam jakby to było wczoraj jak z tatą kupiliśmy kompa w salonie(na marginesie powiem, że identyczny komputer jak mój pierwszy jest w 13 Posterunku na biurku Zofi) Pentium 166Mhz istny potwór z windowsem 95 i z grą Monster Truck Madness jedynką. Pamiętam, że przez 0,5roku w nic inneg nie grałem. Potem 2 pełną wersją gry, którą kupiłem było niezapomniane jak dla mnie Arline Tycoon:D Ach to były czasy…

Moje pierwsze to były tytuły na C64 - Beach Head, Donald Duck itd. itd.

A na PC to CMR2, Quake II, Commandos :slight_smile:

Moją pierwszą grą był Wolfenstein 3D. To dopiero była super gra!! :smiley:

Moją pierwszą grą na PC był Hard Truck: 18 Wheels of Steel, później Duke Nuken Manhatan Project itd.

Moją GTA2 i Duke Nuke 3D

Pierwsza na PC to .Driver :slight_smile: byłem wprost zakochany w tej grze. Ze względu na prawdziwe plany miast… i grafike jak na owe czasy.

Hehe… jestem stosunkowo młody, więc pierwsze były Age of Empires, i Quake 2 ( Do dziś gram w to pierwsze :wink:

Moja pierwsza gra na PC … to bylo cos ze smerfami ale nie pamiętam dokladnej nazwy … TO BYŁO DAWNNNNNNOOOOO TEMU

Moja pierwsza gra, w która od czasu do czasu gram do dziś :mrgreen:

http://gry.wp.pl/filtr;1,0;x;gra,28,492;clash;core.html grał może ktoś?

Wolfenstein 3D - na windows’ie 95 grałem :D:D

Ja zacząłem od gier na Spectrum, później Atari i C64. Ale która była pierwsza to nie pamiętam. Za to na PC pierwsza była Test Drive