W jaka była wasza pierwsza gierka?

też od tego zaczynałem :] kupe lat temu :wink:

na PC to oczywiście wolfenstein, doom, Duke Nukem (platformówka)

Z grami najpierw był Bracia Hydraulicy :mrgreen: Mario i Tank(fajna możliwość budowy plansz)

Potem PSX czyli Metal Gear Solid oraz Tomba!2 (Super gra złe prosiaki zawładneły światem)

Na kompie wujaszka Driver

Na swoim pierwszym PC Test Drive 6

Na swoim drugim PC Quake 3 Arena oraz Stary Medal of Honor

Potem na ps2 Gran Turismo 3

Potem były modernizacje kompa :slight_smile:

Prosba do Szejdi . Jeżeli masz namiary na Beach Head oczywiscie stare to bardzo bym prosił o linka.

Pierwsza moja gra to jakaś platformówka na Atari albo Comodore nie pamiętam dokładnie.Na PC to NFS2 , Tomb Raider.

Heh mooja pierwsza gierka w którą grałem to było : GTA1. Zajefajna gierka :lol: 8)

ja gralem :] a moją pierwszą gierką była Twierdza

Moją pierwszą gierką na kompie było GTA 1 u kumpla,a na moim starym kompie najpierw Max Payne i FIFA 2002.Na nowym póki co tylko na chwilę sprawdzalem GTA :San Andreas,zadnej nowej gry jeszcze nie mam i póki co nadal mam problemy z grafiką:/

Lolz ! Te tytuly to dla mnie nowosci…pierwsza gierka…a przynajmniej jedna z pierwszych odkad pamietam moje zycie bylo…Logi… ?( Lodżi sie czyta ) jakos tak, nie znalazelm do dzis, potem REvenge 14,15 allbo 16 a potem to juz nowe…krol lew itd

“Giana Sisters” na Commodore64.

Jakaś część NEED FOR SPEEDA :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: =] . Chyba to było to :stuck_out_tongue:

Moja pierwsza gra na PlayStation to Colin McRae Rally 1 i Gran Turismo 1

Na PC pierwszą grą był Colin McRae Rally 2 i Need For Speed Porsche.

Pierwsza gra w jaką grałem to był Wolfenstein 3D - 1992r.

http://www.staregierki.110mb.com/wolf.html

Żeby w to grać to trzeba było mieć komputer naprawde dobry :lol:

Niewiem czy to tak sie nazywało, już nie pamiętam, ale chyba Frog na Amige. Taką zieloną żabą sie biegało :stuck_out_tongue:

Oj znamm…biegalo i zabilalo takie rozne i zbieralo pieniazki ? SuperFrog !

Ja grałem w jakąs F1 w dosie u kuzyna. :lol:

Pierwsza gra na moim kompie była pod nazwą “Alien”. Normalna platformówka kamercia z boku.

U mnie to było coś na Commodore 64.

Moją Fita 2003 albo Colin 2

Czasy Pegasusa, czyli CONTRA a potem genialne MICRO MASCHINES. :mrgreen:

Hercules. :smiley: - PC

Amiga - Galaga

Sega - Sonic

: ]

Złączono Posta : 09.12.2007 (Nie) 20:53

To się nazywało SuperFrog. :slight_smile: Też w to cupałem. : ]

SWIV - strzelanka helikopterem :slight_smile: