Witam.Jak w temacie , w jakie gry sieciowe gracie ?Celem tematu jest poznanie nowych ludzi z ktorymi mozna pyknac w jakas gierke
Pozdrawiam.
Witam.Jak w temacie , w jakie gry sieciowe gracie ?Celem tematu jest poznanie nowych ludzi z ktorymi mozna pyknac w jakas gierke
Pozdrawiam.
Ja teraz gram tylko w Soldat. Najczęściej INF, czasem Saw & Sniper CTF.
Gierka może prosta ale globalne statystyki na serwerze Blood bardzo mi odpowiadają.
Witam.
Ja polecę wam grę Wolfenstein: Enemy Territory bardzo wciągająca. Wczorał grałem z kolegom na necie razem w jednej drużynie on na lapku ja na kompie super się grało zgranie na 10. Jeśli zamierzałbyś ją pobrać gre można pobrać na naszym vortalu bez łatki najlepiej a bardzo dobry server na który możesz się podłączyć wpisując w konsoli connect 81.19.219.217:27960 , można mnie tam często spotkać nick:CubFura.
Inne gry ale mało popularne mod do WolfET True Combat, WArRock
Ja gram w Combat Arms. Ekstra gra.
Najlepsza gra sieciowa to CS 1.6 .
Ja swojego czasu grałem w CS 1.6 i BF ale jakoś mi się znudziły. Teraz gram w Combat Arms i jest fajna. Tyle że jeszcze nie ma serwerów w Europie i trzeba łączyć się z proxy z USA. Wtedy się jakoś gra. Po więcej info na www.combatarms.eu(to nie jest reklama
Ja gram w coda 4,3,2,1 i dodatki i gta samp:)
Ja pykam w WarRocka oraz czas od czasu w Soldata 1.4.2 (mam 1.5 beta ale baaardzo mało serwerów) oraz w Counter-Strike 1.6.
Mam też Enemy Territory Quake Wars ale brzydzę się Stroggami xD
Gram w Cod 4 i CS 1.6
Ja gram w Cs 1.6 prawie 5 lat , trzeba przyznac ze gra jesli chodzi o grafike to w tej kwesti nie trzeba sie wypowiadac jaka ona jest o animacjach czy jakis efektach specjalnych tez nie ma o czym mowic
Mimo wszystko to jest jedna z lepszych gier sieciowych wszechczasow
Bardzo duzo osob w nia tez gra ze wzgledu na wymagania ( ta gra w chwili obencej pojdzie nawet na najgorszym kompie z Reala ) xD moj nick w niej to :
*Gamer
*POL || AK
Gram tez w Battlefielda 2 od ponad 2 lat , miodzio gierka jesli chodzi o rozwiazania techniczne … jest o co walczyc (medale,odznaki,baretki) sa do zdobycia , super sprawa jest tez leczenie czy Reanimowanie gdy jestesmy Medykiem lub rozdawanie amunicji gdy jestesmy Zołnierzem Wsparcia ROznego rodzaju komendy itp. Naprawde sprawiaja ze pod tym wzgledem ta gra nie ma sobie rownych
Jesli chodzi o Grafike to trzeba przyznac ze Nie ma rewelacji ale nie jest zła (nie ma co jej porownywac a obecnymi grami to rzecz jasna)
lecz jesli komus chodzi na “FULL” to nie mozna jej nic zarzucic , Najgorszym Minusem Gry jest jednak “Strzelanie/Zabijanie” #-o np.Sniperem trzeba trafic kogos 3 razy w tułow zeby Go zabic
Ciezkim Karabinem maszynowym walisz kolesiowi cały magazynek a on stoi … w grze jest chyba jakis bład z tym zwiazany bo np.kolejna sytyacja stoisz i celujesz kolesiowi w głowe z 10 cm i “Widzisz” ze trafisz bo przeciez nie pudłujesz z 10 cm a strzały tak jakby przenikały przez postac bo nic sie nie dzieje …
Moje Nicki w grze :
Brzytwa_PL - Jest to moj pierwszy nick , pozycja na swiecie 7000 cos (nie podam dokładnie bo wiadomo ze sie to szybko zmienia)
Detox.pl - Jest to nowy jakos 2 tygodniowy nick
Pozdrawiam i piszczcie dalej kto w co gra
Ja tylko Call of Duty 4, nic więcej
Mam tez CoD 4 i gram w nia od Premiery lecz za szybko w niej sie zdobywa Rangi ja najwyzsza zdobyłem po niecałych 6 dniach gry i szkoda ze nie ma zadnych medali itp.do odblokowania
ale ogolnie gra bardzo fajna
CS “od zawsze” (wcześniejsze wersje też ofc.), trudno nawet powiedzieć ile lat w tej chwili - oczywiście teraz już rzadko, ale nadal mi się zdarza zawiesić na dłuższy czas. Niestety nic ciekawszego nie wyszło. Próbowałem w CSS pograć, miałem konto przez rok, ale IMO nic to nie warte. Wolałbym już jakiegoś COD4 kupić.
Nie ma już czasu z resztą, czasami można włączyć CS i trochę postrzelać. Starczy ^^
Cs pokazuje ze nie musi Byc Boska Grafika , super efekty specjalne … Cs jest tak swietna gra dzieki swojej prostocie
a obecne gry nie sa złe ale tworcy chca naszpikowac je bajerami itp w wyniku czego gra wychodzi beznadziejna
– Dodane 05.04.2009 (N) 12:44 –
Temat ucichł a szkoda bo wyszło teraz duzo nowych gier w ktore mozna bypynąc razem