W jakiej sieci masz komórkę?

Era rulez! !!

I zaczyna się :twisted:

Jeżeli posty w tym topicu będa wyglądać tak jak powyżej, będę zmuszony zamknąc ten wątek :frowning:

jak juz chyba pisalem ze mam heyah ale ta siec to dno w esemesach krzycza na CIebie bo uzywaja wielkich liter groza wylaczeniem numeru po tym jak konczy sie waznosc konta na obieranie polaczen porazka panowie porazka w erze mialem raz 3 miechy zablokowane konto i tam niebylo takiego grozenia :roll: chyba zmienie siec :lol:

Co za kabaret OTTO. :-k [-(

Kosz :-k [-(

I po kiego piszesz to po raz drugi :roll:

Ja mam telefon w Idei. Narazie jestem zadowolony. I mam nadzieje że już tak zostanie. :wink:

ERA :slight_smile: To co najlepsze :]

Skąd ten pomysł ??

Nowych użytkowników na forum cały czas przybywa więc nie widze powodu dla którego nie mogli by się oni wypowiedzieć…

I co to ma za zanczenie. Jak ktoś będzie chciał to zagłosuje lub sie wypowie. Nie baw się w Moderatora. :-x

heyah!

zle zrobilem… jestem w simplusie…;((((

simplus

zaluje troche :wink:

Zawsze możesz zmienić na POPKA! :stuck_out_tongue:

Najlesza sieć na karte !!

Idea jest najlepsza

era i plus to przereklamowane sieci.

IdEa PoP RuLeZzZ!!

Pozdrawiam Pop-akuf!! HEHE :smiley:

Zastanawaim się czy nie zmienić sieci? Mam POPKA i na jaką byście proponowali zmeinić?

Jak z idei to myśle, że najlepsza po niej będzie Era.

No chyba, że masz wielu znajomych w Heyah i czesto pisujesz sms’y, to wtedy Heyah :slight_smile:

Jeżeli nie Heyah to weź Ere, jest bardzo dobra. Jestem w niej 4lata i jestem bardzo zadowolony, małe ceny abonamentu, zarąbiste telefony, dbają o klienta (ściągali mi Siemensa Sx1 z Legnicy) Polecam!! ,Jedna Era, najlepsz wźród ofert" :lol: :stuck_out_tongue:

Proponuję Heyah, a jeśli nie chcesz, to Era.