Era rulez! ![]()
I zaczyna się :twisted:
Jeżeli posty w tym topicu będa wyglądać tak jak powyżej, będę zmuszony zamknąc ten wątek 
jak juz chyba pisalem ze mam heyah ale ta siec to dno w esemesach krzycza na CIebie bo uzywaja wielkich liter groza wylaczeniem numeru po tym jak konczy sie waznosc konta na obieranie polaczen porazka panowie porazka w erze mialem raz 3 miechy zablokowane konto i tam niebylo takiego grozenia :roll: chyba zmienie siec :lol:
Co za kabaret OTTO. :-k [-(
Kosz :-k [-(
I po kiego piszesz to po raz drugi :roll:
Ja mam telefon w Idei. Narazie jestem zadowolony. I mam nadzieje że już tak zostanie. 
ERA
To co najlepsze :]
Skąd ten pomysł ??
Nowych użytkowników na forum cały czas przybywa więc nie widze powodu dla którego nie mogli by się oni wypowiedzieć…
I co to ma za zanczenie. Jak ktoś będzie chciał to zagłosuje lub sie wypowie. Nie baw się w Moderatora. :-x
heyah!
zle zrobilem… jestem w simplusie…;((((
simplus
zaluje troche 
Zawsze możesz zmienić na POPKA! 
Najlesza sieć na karte ![]()
Idea jest najlepsza
era i plus to przereklamowane sieci.
IdEa PoP RuLeZzZ!!
Pozdrawiam Pop-akuf!! HEHE 
Zastanawaim się czy nie zmienić sieci? Mam POPKA i na jaką byście proponowali zmeinić?
Jak z idei to myśle, że najlepsza po niej będzie Era.
No chyba, że masz wielu znajomych w Heyah i czesto pisujesz sms’y, to wtedy Heyah 
Jeżeli nie Heyah to weź Ere, jest bardzo dobra. Jestem w niej 4lata i jestem bardzo zadowolony, małe ceny abonamentu, zarąbiste telefony, dbają o klienta (ściągali mi Siemensa Sx1 z Legnicy) Polecam!! ,Jedna Era, najlepsz wźród ofert" :lol: 
Proponuję Heyah, a jeśli nie chcesz, to Era.