W jakim kolorze adidasów chodzicie - białym czy ciemnym? Mam zamiar za niedługo kupić adidasy tylko nie wiem które będą lepsze do niebieskich dżinsów. Jeśli chodzi o wiek, to mam prawie 19 lat.
Kup glany…
kup i takie i takie…
najrozsądniejsze rozwiązanie, lepiej dopasowywać do góry, koszulka, czapka, bluza itd. niż do spodni…
Jeśli lubisz dbać o buty to napewno mozesz sobie pozwolic na kolor bialy wiecej przy nich roboty natomiast jesli jestes taki ja ja napewno polecam ci kolor czarny z prostego powodu jesli kupisz bele jaką gąbke i nawilzysz ja belejakim kremem to wystarczy raz przejechac nia buty i bedziesz mial je eleganckie z bialymi tyak sie nieda xD
pozdro
Chłopie, i zadajesz takie dzicinne pytania ?
W różowym z paskami.
Czarne pasują do wszystkiego :lol:
Osobiście nosze czarno białe
Królewska biel.
Lato/wiosna białe, a jesień/zima brązowe, albo ciemne jakieś.
Można by rzec patowa sytuacja Według mnie najlepszym i w sumie jedynym sensownym rozwiązaniem w tej jakże trudnej sytuacji będzie zakup jak już wyżej zostało wspomniane dwóch par butów, rozcięcie ich wzdłuż na pół i ponowne z szycie z tym, że łącząc na przemian ze sobą kolory
wówczas otrzymasz buty w kolorze black and white co powinno rozwiązać wiele problemów, które można napotkać przy zmianie dżinsów na inny kolor
Ale nachodzi kolejne pytanie, co w przypadku gdy ich kolor nie będzie pasował do innych części garderoby… chyba rzeczywiście patowa sytuacja. A tak już całkiem poważnie: masz 19 lat :!: :!: :!: - czy poza kolorem butów, mamy Ci doradzać w ich rozmiarze, wyglądzie, długości sznurówek, a może rzep, doborze materiałów z jakich wykonuje się buty :?: Nie masz własnego zdania odnośnie swojego stylu bycia :?: Wybierz te które Tobie się podobają i w których Ty będziesz czuł się najlepiej - chyba proste.
Rozumiem dział na luzie, ale pytanie postawione przez osobę mającą 19 lat… :x
Nie lepiej kupić buty marki sadida+ 4 pasek gratis i taniej wyniesie oczywiście w dwóch kolorach.
Tak na poważnie białe buty szybko się brudzą .Czarne będą praktyczniejsze.
Zdecydowanie lepsze rozwiązanie, jeśli stać Cię na kupno więcej niż jednej pary to nie ma sensu kupować jednych butów do wszystkiego. Lepiej mieć osobne pary, np. na lato/wiosnę, osobne na jesień takie do kostek, np. koszykarskie a na zimę - zimowe
Dokładnie, do dżinsów pasuje praktycznie wszystko, zarówno glany jak i buty do garniaka Osobiście, ja akurat wolę czarne, nie dlatego że się nie brudzą tak szybko jak białe ale bardziej mi się podobają. Białe buty są efektowne szczególnie nowe ale znudziło mi się chodzenie w białych. Ja osobiście kupuję teraz nietypowe buty, np. czarno-biało-czerwone, np. takie http://www.magazyner.pl/obrazki/and1_1.jpg
Amerykanie jak im się najki pobrudzą to wyrzucają na śmietnik
Pozdrawiam!
tylko w czarnych.
roobal , u Amerykanów wszelkiej maści Nike, Pumy itd to najtańsze buty. U nas są najdroższe, bo mamy 10 pośredników, zanim trafią w nasze ręce
A Nike to są fajne buty, czy nie? Bo niektórzy mają nieciekawe komentarze na temat tych Nike’ów…
Kup białe z jakimiś czarnymi “znakami”, ja nie lubię dżinsów osobiście… A dziewczyny wolą chłopaków w dżinsach hehe :lol:
Czarne skarpetki
dobre, osobiście podobają mi się modele Nike Air Force One Mid i Low (niektóre kolorystyki extra są) i Nike Dunk
tylko nie radzę brać na allegro, nie wszystkie sklepy oferują oryginały więc skateshopy odpadają całkowicie, tam najwięcej takiego badziewia…
polecam stronkę but1.pl, oryginały na 100%, szybka wysyłka, wszyscy zachwalają, kiedyś tam kupie jakieś nike jak nazbieram kasę
Granatowe Lacoste
jak dla mnie to płacenie za krokodylka ogólnie nie znam modelu który by we mnie trafił
już supry są ciekawsze
czarne lakierki