W uruchomionej grze Counter-strike 1.6 słychać rozmowy w języku niemieckim

Witam mam problem gdy włączam Counter-strike 1.6 obojetnie czy przez steam czy nie, gdy gra sie uruchomi caly czas mowi mi cos po niemiecku , nie wiem czy ktos mial taki problem czy nie ? nie mam pojecia co z tym zrobic szukalem wszedzie ale nic nie znalazlem jezeli mogl by mi ktos pomuc byl bym bardzo wdzieczny

Zacznijmy może od tego CO MÓWI PO NIEMICKu? Mógłbyś zapisać lub zrobić screena….

A taki efekt masz na słuchawkach może? Coś mi świta, że ze słuchawkami coś takiego miałem…

Nie czy na glosnikach czy na sluchawkach jest to samo. Zaczyna mówic tak jakby dialog ,nauczanie po niemiecku ze chce zamowic taksowke na jaki adres itp pozniej jest przedstawienie sie jak sie nazywa rodzina i na koncu jest cos tam nauczanie bodajze Anna Potakowska

Łał. Masz możliwość nagrania tego ?

A jak wywalisz grę całkowicie z kompa i ściągniesz jeszcze raz przez steam?

tak mam mozliwosc nagrania nie ma problemu , probowalem i nic z tego usuwalem kilka razy

Podaje link tutaj mozna zobaczyc o co mi chodzi http://uploadfile.pl/pokaz/1553960---ylzu.html

Łał.
Szczerze mówiąc nigdy się z czymś takim nie spotkałem. Czy problem występuje zawsze tak samo? - ten sam tekst ? Jest to związane z wyborem wstępnego serwera czy na wszystkich ?

Nie wiem czy czasem nie podmienił Ci się oryginalny plik dźwiękowy z gry gdy wchodziłeś na zagraniczny serwer, gdyż sam się na pewno nie pobrał :slight_smile: A najlepiej odinstaluj obydwa cs’y chociażby programem Revo Uninstaller tak aby usunął Ci całkowicie wszystkie pliki z obydwóch gier. Następnie pobierz CS 1.6 ze Steama i sprawdź czy problem został naprawiony :wink:

I po przeinstalowaniu skopiuj sobie katalog z dźwiękami w bezpieczne miejsce i jak znowu Ci zacznie pitolić po niemieckiemu to sobie przekopiuj te pliki.

Ktoś się uczył niemieckiego :slight_smile:
(to tekst do ćwiczeń językowych)

wlasnie wiem ze to z cwiczen poniewaz jest tam pozniej powiedziane Anna Podakowska cos tam zbior czegos tam xd sprobuje jutro zrobic tak jak powiedzieliscie
@lordjahu ColdZlotowicz - tak na wszystkich
@nomyzs93c - zobaczymy czy cos to da

To ewidentnie masz podmienione pliki muzyki z menu na jakieś inne

Albo jakieś witaminki.

@nomyzs93c zrobilem tak jak powiedziales usunolem wszystko programem revo uninstaller ale to nic nie dalo

Czym usunąłeś? To już nie można kliknąć uninstall i wywalić folderu z grą do kosza?

tez probowalem tak ale niestety nie idzie