W810i jak usunąć logo operatora?

Mam telefon Sony Ericsson W810i w sieci Orange. Jak usunąć z wyświetlacza logo operatora i napis “MILEGO DNIA”? Słyszałem coś o pustym logo, ale jak ustawić je w tym telefonie? Proszę o pomoc.

logo operatora nie wiem jak usunąć i wydaje mi sie, że w se nie ma log operatorów, napisu miłego dnia nie da sie usunąć ale da sie np. zrobić tak żeby zamiast tego napisu była nazwa miasta w którym sie znajdujesz, robisz tak: wchodzisz w wiadomości -> ustawienia -> inf. lokalne -> odbiór - włącz -> inf. stacji bazowej - włącz, jeśli nie podziała to to jeszcze musisz w subskrypcjach zrobić nową wpisać numer 123 a opis Gdzie jestem i już powinno być

Chodzi mi dokładnie o usunięcie z ekranu wyświetlacza napisów “Orange PL” i poniżej “MILEGO DNIA”, które przesłaniają tapetę.

nie da się, da się tylko tak jak mówiłem, po prostu starsze startery tak mają, że są te napisy a w nowszych jest tylko napis orange pl

janiś , to nie zależy od startera czy jest napis operatora czy nie lecz od telefonu i da się usunąć to ale tylko w nokiach starszych i tych nowszych wgrywając/ściągając puste logo

na w nokiach tak ale s se nie da sie usunąć ale chodzi mi o to ze w starszych starterach jest napisz milego dnia w se a w nowszych już nie ma tego napisu, jest tylko orange pl

da się ale trzeba grzebać w oprogramowaniu telefonu a to = się z stratą gwarancji producenta…,

tutaj napewno znajdziesz roziwązanie swojego problemu