Walka Adamek - Kliczko za darmo!

Włączyłem na RTL Schweiz (kanał 248 w CP, oprócz tego dodałem sobie do ulubionych) około godziny 22.45. I nie przełączałem przez całą walkę na inny kanał. Parę minut później kumpel pisze mi, że u niego jest obraz, ale na środku ekranu komunikat "tego kanału nie ma w twoim abonamencie.

Już po pojedynku był wywiad z jednym gościem, więc z ciekawości przełączyłem na inny kanał (konkretnie na “Kliczko Adamek”) i z powrotem na RTL i pojawiło się to co pisał kumpel - obraz był, ale dźwięku nie ma i na środku komunikat.

"Matio_turbo " dziwne bo też mam CP i to nawet z wypowiedzianą umową mam echostara i wszystko było OK .Bałem się że może coś zakłócić ,ale nic się nie stało przekaz był czyściutki (teraz film Rocky leci ) miałem awaryjnie przygotowany przekaz z Astry ale nie było potrzeby :smiley:

Ja mam dość nowy dekoder HD5000, a kumpel pisał, że na nowym dekoderze (z nagrywarką, ale nie wiem jaka marka) miał właśnie ten komunikat, a jak podłączył inny dekoder, to było ok.

Ja też oglądałem na cp na 248 :slight_smile:

Włączyłem jak zaczęli na ring wchodzić i 0 komunikatów :slight_smile:

Miałem to samo, co opisujesz, bardzo to irytujące było

Bardzo ładnie się zachowały władze stacji RTL zapowiadając że sygnał nie będzie kodowany chociaż mogli to zrobić - nie wiem czy zwróciliście uwagę na jeden moment .Tuż przed samą walką pojawiła się reklama chyba samochodu peugeot i odliczał licznik od 15 sekund po ich upływie miało nastąpić kodowanie ,ale tak się nie stało .Co nie zrobił RTL zrobił Polsat .Trzeba być strasznie podłym ,żeby napisać "Tego kanału nie ma w Twoim abonamencie " przy kanale FTA - to taki koszmarny żart !

Zapowiada się jeszcze większa atrakcja pojedynek Aleksandra Powietkina z Władmirem Kliczko - jak dokładnie obczaję to Wam napiszę gdzie pooglądać :smiley: