Walka Adamek - Kliczko za darmo!

przemko77 ja mam telewizje na karte hd (pakiet domowy hd)w sensie tą http://telewizjanakarte.pl/tnk_hd/

naprawde ja sie na tym nie znac wiec dlatego Was prosze o pomoc :slight_smile:

włączasz dekoder i lecisz po kolei kanałami aż znajdziesz :?

“hanuta 88” zobacz na kanale 560 ,246 z tego co wiem sygnał z RTL w czasie walki zostanie przeniesiony na kanał 109

Logo stacji składa się z trzech dużych liter RTL ( w górnym lewym rogu)

dokładnie wygląda tak http://www.rtl.de

wejdź na tą stronę logo stacji masz w lewy górnym rogu i porównaj z tym co na telewizorze :smiley:

Dodane 10.09.2011 (So) 19:10

Przed chwilą był wywiad z Kliczką i jego trenerem na RTL Schweiz - gość pewny siebie .Pokazywali też fragment walki Kliczki z Sosnowskim ,szkoda chłopaka :frowning:

skąd to niby wiesz? jak na “N-ce” będzie to na CP i C+ też musi być.

telewizja “N” na swojej oficjalnej stornie podaje ze walkę można obejrzeć za darmo na kanale RTL Schweiz

RTL Schweiz jest na HOTBIRD (nie trzeba przestawiać anteny)

RTL Niemiecki na ASTRZE (trzeba przestawiać antene)

RTL Schweiz mam na Cyfrowym Polsacie (dekoder DSB-606) na kanale 248 i jeszcze działa :smiley:

"Anonimowy " nie bardzo nadążasz za tematem :

Polsat i Cyfra sprzedają sygnał za 40 zł więc jaki byłby sens takiego handlu jeśli by można było oglądać walkę za darmo? Zawsze istnieje ryzyko - Polsat już zablokował możliwość zapisywania kanałów na swoich dekoderach (sprawdzałem ! ) …a do walki jeszcze daleko

po drugie sami Szwajcarzy mogą zakodować sygnał - tak zrobili na MŚ w piłce nożnej

na 560 kanale nie ma jakby sygnału

na 347 kanale pisze mi RTL Schweiz na pasku telewizora który znika

natomiast logo mam szare RTL

bede szukać wielkie dzięki za pomoc i cierpliwość :slight_smile:

"Anonimowy " gwoli wyjaśnienia na wszystkich dekoderach Polsatu RTL Schweiz jest na kanale 248 …jeszcze jest :smiley:

Dodane 10.09.2011 (So) 19:22

“hanuta 88” jak pisze RTL Schweiz to właśnie tu pokażą ! :smiley:

ufff… dziękuje :* teraz trzymam za naszych Polaków drużynowo a potem indywidualnie! !!

to “Nka” by się chyba wtedy nie chwaliła że będzie walka za free.

Przecież szwajcarski RTL nie będzie dawał sygnału tylko dla Nki a dla CP i C+ nie.

"Anonimowy AA " Polsat i Cyfra mogą usunąć ten kanał ze swojej listy i właśnie tu jest zagrożenie :frowning:

…Chyba nie posunął się do tego .Przewodniczący KRRiTV już zapowiedział kary finansowe ,więc myślę ,że się będą bać :smiley:

Na szczęście mam dwa dekodery jeden od CP z kartą, drugi czysto FFA (piraciłem na nim 3 lata). Więc jak zablokują, usuną, zmienią mi na CP, to będę oglądał z drugiego :smiley:

http://real-tv-sport.com/channel-7.php

Tu nadają w dość dobrej jakości.

Mam nadzieje że pomogłem.

Miłego oglądania.

Na Multimedii, jest RTL na kanale 52 :slight_smile: i to jest ten sam RTL co na platformie N na kanale 109 :slight_smile: czyli na Multimedii też można oglądać Adamka za friko :slight_smile:

Też właśnie patrzę, że pierwsze realacje na żywo z Wrocławia na RTL, na kanale 248 w Cyfrowym Polsacie są niekodowane. Mam nadzieję, że już się nic nie zmieni, ale w pogotowiu mam drabinę i klucz do anteny:)

Mieszkam w niemczech mam telewizje na karte i znalazlem RTL na kanale 1302 sprawdzajcie .Pozdrawiam

W Niemczech RTL powinieneś odbierać chyba z naziemnej :slight_smile:

Pozdrawiam tych którzy zapłacili 40zł za lektora, na RTL schweiz na 248 kanale w CP była transmisja =D>

Ktoś się łudził że Adamek wygra ? :smiley:

dziekuje i rowniez pozdrawiam

Szkoda chłopaka ,ale WIELKI szacunek dla Tomka ! Walczył dzielnie

Cieszę się że mogłem pomóc a przynajmniej tym którzy nie wiedzieli o przekazie RTL Pozdrowienia dla wszystkich :smiley: