WarCraft III - problem z instalacją

Witam, mam taki mały problem. Otóż, kilka lat temu kupiłem grę WarCraft III. Wszystko ładnie, pięknie się instalowało. Potem płyta leżała na zakurzonej półce, i wczoraj odważyłem się zainstalować tą grę ponownie. A tu nagle taka niespodzianka:

failwm.png

…i nie wiem, o co z tym chodzi. Płytka jest wciąż w napędzie… :roll:

Mój system operacyjny to Windows XP PL ServicePack 3.

BTW próbowałem wejść do support\BattleNet. I tam nie ma pliku (Mac)BNetMenu.html, tylko _MAC_BNETMENU.HTML (nie mogłem zmienić nazwy, płyta chroniona oczywiście…). Może to pomoże… :wink:

Wygląda na uszkodzoną (porysowaną?) płytę. Ewentualnie problem z napędem, który tej płyty nie może odczytać. Spróbuj zrobić obraz płyty i z niego zainstalować, albo pożyczyć od kogoś inny napęd.

OK, tylko jakim, na przykład, programem mogę zrobić obraz płyty? Z góry dzięki :slight_smile:

EDIT: Już nieważne, ‘odkryłem’ że program daemon tools mi w tym pomoże. :smiley:

EDIT2: I znowu problem. Zacząłem kopiować, a w 80% pojawił się komunikat:

fail2hv.png

Załóż konto battle.net (jeśli nie masz), zarejestruj tam grę i ściągnij instalator.

W porządku, ale tak na prawdę to… nie wiem jak #-o

Zakładanie konta Battle.net

Dodanie Warcraft III

Już nie trzeba, gra zainstalowana :D. Skopiowałem płytkę bez jakiegoś specjalnego programu na dysk i zainstalowałem, wszystko działa dobrze :).

Temat do zamknięcia.