Warhammer 40k DoW 2 nie włącza się


(Pikus1009) #1

Witam wszystkich mam taki problem:

Dzisiaj dostałem nowiutkiego Warhammera 2 z gram.pl niestety zainstalowałem grę bez żadnych problemów ale kiedy chcę odpalić ją przez Steam nic się nie wyświetla przez sekunde jest klepsydra i znika i nic się nie dzieję ;/ Proszę o pomoc wszystkich na FORUM ponieważ ten problem mnie denerwuje nie potrzebnie wydałem pieniądze na grę :frowning:


(hevet) #2

Nie napisałeś nic o sprzęcie jaki posiadasz,systemie,czy masz zainstalowane najnowsze sterowniki itp,itd.Więc bardzo byśmy prosili [-o<


(Pikus1009) #3

No sprzęt nie jest za dobry :?

System : Windows XP Sp2

Ram : 2GB

Procek: Sempron 2800+

Gra wymaga 3200 chyba

Ale mój kolega ma 2800+ mamy identyczne komputery tyle że on ma 1 GB ramu i mu gra rusza ;/ a mi nie chce się odpalić czytałem że to niby coś z językiem ale wątpię bo gra jest po Polsku i co język ma do tego a zwłaszcza że to edycja limitowana z Ekwipunkiem Snajpera ... ;/ I nawet gdybym miał za słabego kompa to gra by raczej się odpaliła tylko by się cięła ;/


(hevet) #4

A karta graficzna jaka?

Zainstaluj najnowsze sterowniki do niej i DirectX.


(Pikus1009) #5

Aha Karta Grafiki Radeon x1600 PRO


(hevet) #6

Zainstaluj najnowsze sterowniki do niej,ale jednak masz trochę za słaby sprzęt do tej gry.Czy Twój kolega ma taką samą kartę graficzną?


(Pikus1009) #7

Tak ma tą samą i robił format może dlatego mu ruszyło bo wgrywał sterowniki :wink:

-- Dodane 09.04.2009 (Cz) 18:42 --

Moja karta grafiki jest na pudełku gry ze moze byc ;p


(hevet) #8

No to zainstaluj najnowsze sterowniki.


(Pikus1009) #9

okej czekaj jeszcze aktualizacja gry i napisze co i jak :wink:

-- Dodane 09.04.2009 (Cz) 20:21 --

Nie działa dalej ;/ dalej tylko klepsydra przez chwile i nic !

-- Dodane 09.04.2009 (Cz) 21:33 --

Dalej nie rusza !!

-- Dodane 10.04.2009 (Pt) 8:01 --

Ej no pomóżcie dużo osób ma z tym problem i przyda się takie coś na FORUM na pewno ktoś z Forum miał ten problem tylko nie chce mu się pomagać !