Warto kupić ten komputer?

Tak jak w temacie, warto kupić ten komputer w cenie 250zł? Jakieś gierki będą chodziły ?

Tak, jakieś będą chodziły. Tylko śmiem wątpić czy ten system jest tam oryginalny.
A czy warto - wejdź na Allegro, sprawdź ile kosztują poszczególne podzespoły jakie w nim są i zobacz ile wtedy byś wydał. Nie podałeś tutaj jaka tam jest płyta gówna, zasilacz,

I to jest właśnie problem w tym ogłoszeniu nie ma porządnych informacji na temat sprzętu, może rzucisz okiem na te zdjęcia i ustalisz co to jest. Typ sprzedaje go bez dysku bo podobno były z nim problemy wiec coś podejrzane trochę albo ja jestem przewrażliwiony

Masz już praktycznie wszystko, procesor, płyta, pamięci, zasilacz też jakoś się wypatrzy, karta graficzne. Dlaczego ja miałbym to teraz sprawdzać za Ciebie? Ja Ci wskazałem drogę do tego, żebyś sam ocenił czy warto. Samodzielne myślenie i podejmowanie decyzji przyda Ci się później, w dorosłym życiu.

Wyszło mi 257 zł policzyłem procesor,kartę graficzna, pamięć ram, płytę główną. Chciałabym się dowiedzieć czy jeśli ten sprzęt jest sprawny to jest w stanie uciągnąć jakieś nowsze gry?

Poszukaj na YouTube jak sprawuje się mix tego procesora i karty graficznej w grach, być może jest albo jakiś o przybliżonej wydajności.

Ten sprzęt jest wart z 200 złotych.Wiadomo zasilacz do wymiany na firmowy.I jeszcze ten dysk nie wiadomo czy to był uszkodzony tylko dysk.
I ogólnie trzeba pewnie w tym komputerze powymieniać pasty bo jest zakurzony bardzo.

1 polubienie