Wasz program do słuchania muzy?

Jakiego programu używacie do słuchania muzy? Jaki polecacie i dlaczego? Ja od jakiegoś czasu zamieniłem Winampa na Apollo Player. Darmowy, prosty w obsłudze, świetna jakość dźwięku - porównywalna z foobar2000.

http://koti.welho.com/hylinen/apollo/

No hey !!

A ja niedawno przełączyłem się na Foobar’a 2000 z Winampa… Jestem mocno zadowolony z niego. Polecam go wszystkim!

foobar najlepszy. czystszy dźwięk itd :slight_smile:

XMMS, czasem Amarok…

całkiem fajny program ten alsong :smiley: Ciekawi mnie tylko, czy sa akeis plug-iny, które pozwalaja na słuchanie muzyki w formacie mpc

W XP - Foobar 2000, w Linuksie Amarok.

Do odtwarzania muzyki (słuchania radia internetowego) używam programu Foobar. Dawniej używałem Winampa, ale Foobar ma lepszą jakość dźwięku. Niedawno postanowiłem wypróbować JetAudio, ale były z nim problemy więc pozostałem przy Foobarze.

Foobar i nic więcej się nie liczy

Winamp

WMP 11

WMP 11 + foobar 2000 :D:D:D

WinAMP -> jakoś się do niego przyzwyczaiłam :wink:

Windows Media Player 11 … Dlaczego ??

-> mało zżera zasobów (ok. 17mb)

-> odtwiera zarówno pliki audio jak i video

-> ma bardzo ładny i prosty interface

-> można zainstalować różne plug-in’y

-> dobrze konfigurowalny korekror graficzny

>> i wiele , wiele innych <<

Nieśmiertelny WinAmp !!

Oczywiście że Amarok… żaden inny player nie umywa się do niego…

http://pl.wikipedia.org/wiki/Amarok

Ja słucham przez Winampa, tylko denerwuje mnie to jak mam włączone GG i Winamp nie uruchamia się w oddzielnym oknie, tylko gra z GG.

Jak chce uruchomić w innym oknie to muszę Otwórz za pomocą…:?

Hm… dziwne, jeszcze nigdy mi się tak nie zdarzyło…

Ja równierz Winampa używam…No ciężko zmienić przyzwyczajenia…;]

A ile Amarok “spożywa” pamięci ? i czy przez te wszystkie bajery nie zamula ?

Ja osobiście używam iTunes i jestem z niego b.zadowolony, JetAudio to straszny syf, winamp to klasyka ale nie mam zbyt dobrych głośników więc musze mieć coś z lepszą korektą dźwięku :stuck_out_tongue: Foobara jeszcze nie testowałem :slight_smile: