W niedzielę będziemy mieli trochę czasu, który możemy oddać Wam - jeśli chcielibyście zrobić jakąś prezentację, macie coś do powiedzenia, chcielibyście się czymś podzielić, może ktoś chciałby nas przekonać dlaczego używanie polskich znaków na forum jest konieczne to: the floor is yours!
Salka będzie miała projektor i będzie ustawiona okrągłymi stolikami, tak jak podczas naszych ostatnich rozmów w Bursztynowym Pałacu. Nie będzie więc sesji na sztywniaka, gdzie wszyscy siedzą w ławkach i jest typowa formuła konferencyjna. Może to kogoś otworzy albo ośmieli
Tematyka dowolna. Ja np. ostatnio czytam dużo o problemie nierówności społecznych i postaram się opowiedzieć Wam o tym, czego się dowiedziałem.
Jeśli Wy też chcielibyście, to dajcie znać, żebyśmy chociaż wiedzieli na ile osób przewidzieć czas.
Generalnie noszę się z prezentacją o “dobrej zmianie” na forum, bo patrząc z większej odległości na forum widać zarówno pozytywne, jak i negatywne skutki zmiany. Na razie tylko się z tym noszę, bo nie wiem, czy uda mi się do tego siąść. Najpierw muszę się z biegłym uwinąć, a przecież jeszcze cały czas bieżące rzeczy do zrobienia. Chciało się w księgowości pracować…
@Dimatheus - według mnie bardzo dobry pomysł. Nawet jeśli @tomekb opowie i pokaże coś na temat nowego forum, to jednak z punktu widzenia kogoś spoza redakcji może to wyglądać zupełnie inaczej, a przede wszystkim bliżej tego, co widzą przeciętni Kowalscy odwiedzający forum DP.
Z tym Kowalskim to bym nie przesadzał, ale faktycznie widzimy zmiany na forum i inne trendy zupełnie inaczej niż Tomek. Zobaczę, czy uda mi się coś przygotować. A może na żywioł? Nie wiem, zobaczymy. Teraz trzeba dokończyć listę płac, zrobić raport do centrali, później PIT/CIT i można - w przerwie przed VAT/JPK - pojechać na zlot.