Wasze propozycje na rozsławienie bloga/strony internetowej

Jakie są Wasze pomysły??

Wypróbowałam:

1. Jeżeli zostawiasz komentarz to zostaw w nim także swój adres bloga z prośbą zajrzenie (mało skuteczne, uznawane jako popularny SPAM)

2. Bierz udział w konkursach! Napewno będziesz wymieniony w notce o zgłoszonych blogach a bloggerzy napewno zajżą. Pamiętaj, że jeżeli wygrasz to możesz zgarnąć całkiem dużo komentarzy!

3. Sam organizuj konkursy! Podbijesz sobie licznik głosami na blogi! (jezeli bedzie to konkurs na naj blog)

4. W swoim opisie gg zostawiaj swoj adresik bloga!

5. Zrób swój avatartek i za wklejenie go dawaj dużo komentarzy, a wtedy ludzie będą chętniej go wklejać!

6. Pisz ciekawe i interesujące notki. (OK. Powiedzmy, że piszemy ciekawe notki, ale nikt ich nie dostrzega, bo zwyczajnie nie wie jak znaleźć taki blog… Nie ma ustalonych haseł, żeby wpisac w GOOGLE:“ciekawe blogi” ? Takim sposobem wg KAŻDEGO jego blog jest ciekawy… a pisze monotonny pamiętnik typu:"Wstałam rano, poszłam do SQqqql i był polew z Maryski xDD xPPPp o LooLL " I tym podobne treści.

Wypróbowałam te 6, a teraz czekam na Wasze propozycje i sposoby :D:D

nie rób tego co jest wymienione w punktach 1-6 a masz szanse na rozslawienie swojego “bloga” :mrgreen: takimi “konkursikami” to mozna tylko normalnego czlowieka wkurzyc, chociaz nie sadze zeby normalni ludzie wchodzili na takie blogi jak masz na mysli :stuck_out_tongue: bez sensu… ludziom ktorzy pisza blogi zalezy tylko i wylacznie na jak najwiekszej ilosci komentow nawet takiej sztucznej wygranej ze wygrales sobie jakis konkurs i co? ktos ci wpisze 100 takich samych pod rzad? bedziesz miala z czegos takiego satysfakcje? jak dla mnie dziwne, no ale…

ech wywieś na tablicach ogłoszeniowych na mieście adres bloga :D:D

Ja zawsze byłem zdziwiony, co tym ludziom (dzieciom) daje cyferka pod notką, skoro wiadomo, że komentarz jest albo reklamą, albo “nagrodą” za jakiś świetny konkurs. W ogóle te całe “konkursy” robią blogi “o niczym”, a moim zdaniem jak się nie ma nic do powiedzenia to nie powinno się wypowiadać… Mam młodzą siostrę i kilka kuzynek, to niestety miałem okazję zapoznać się z środowiskiem blogowym.

na blogach z konkursami biora udzial inne blogi z konkursami a tamte co biora udzial w ich konkursach tez maja na swoich blogach konkursy :mrgreen: hahah ale to glupie :smiley: czy te dzieci nie wpadly na pomysl zeby tworzyc sobie zgrupowania? i kazde mialo by przez jedna noc co tydzien swoja kolejke zeby wpisywac innym komenty :mrgreen: i wszyscy byliby zadowoleni, przeciez to jest genialne :stuck_out_tongue: widzisz, Pretty-15 jaki swietny pomysl? wprowadz ta teorie w zycie a rozslawisz swego bloga :stuck_out_tongue:

Kiedyś widziałem instrukcje jak nabić sobie 300 komentarzy :slight_smile: Inteligentne :stuck_out_tongue: