Witam wszystkich użytkowników forum. W tym temacie możecie pochwalić się waszymi pulpitami. A to mój pulpit
Chyba chciałeś się pochwalić swoją tapetą, bo poza nią nie widzę żadnej zmiany od standardowego pulpitu, który dostajesz po zainstalowaniu Windowsa
kiedys miałem syf na pulpicie ale przeniosłem wszystko do folderów
Ciągle masz nieporządek
Po co ci skrót do Chrome i Edge, skoro można je przypiąć na pasku? “Ten komputer” też niepotrzebny bo już masz eksplorator plików na pasku. Pliku trzyma się w “Moich dokumentach”, a nie na pulpicie
Jedyną ikonę jaką mam na pulpicie to kosz.
Albo wzbudzić podejrzenia w związku z wykorzystaniem przeglądarki TorBrowser i posiadaniem katalogu dotyczącego jakiejś nowej rudej
@WODZU z tego co wiem to TorBroswer nie jest prawnie zakazany i można go używać na co dzień jako zwykłej przeglądarki a tajemniczy katalog o nowej rudzie tyczy się gminy nowa ruda* i są w nim projekty instalacji OZE, dla mieszkańców ów gminy, Z dofinansowań uni.
Nowa Ruda – gmina wiejska w województwie dolnośląskim, w powiecie kłodzkim, położona w Sudetach Środkowych u podnóża Gór Sowich…
To był żart
Bardziej już nie mogłeś zaznaczyć, że jesteś fanbojem
A czy coś nie gra panie kolego oczywiście bez obrazy.
Zapytaj siebie, czy mając Linuxa normalnym jest wrzucanie sobie tapety z XP z denną sentencją na temat Windows
W takim razie dziękuje za komplement
Dasz linka do tapety?