No to lecimy
Moje zwierzaki 
Obecnie:

Szczur o imieniu Fred. Jest to 6 miesięczny samiec. O umaszczeniu Black standard husky.

Szczur o imieniu Stefan. Jest to 6 miesięczny samiec. O umaszczeniu American Blue Standard Husky.

Pies o imieniu Diana. Jest to 4 letnia sunia. O rasie mieszańca owczarka niemieckiego z bokserem.
Które były u mnie na DT:

Szczur o imieniu Mars. Jest to 1,5 roczny wykastrowany samiec. O umaszczeniu husky.

Szczur o imieniu Twix. Jest to 1,5 roczny wykastrowany samiec. O umaszczeniu husky.
Oddane:

Kotka o imieniu Luka. Jest to 3 letnia wysterylizowana samica. Luka nadal czeka na dom 

Szynszyla o imieniu Kuleczka. Jest to 8 letnia samica. O umaszczeniu Standard.

Królik o imieniu Zuzia. Jest to 1,5 roczna wysterylizowana samica. Mieszanka lewka z rexem.
Obecnie na DT w Krakowie. Możliwa adopcja.
Umarły i biegają szczęśliwie za TM:

Chomik o imieniu Michalina. Zmarła po tygodniu pobytu u mnie. Prawdopodobnie miała niedojrzały
układ nerwowy. Michalina miała 2 miesiące.

Szczur o imieniu Łysolek. Był to szczur Dumbo. Umarł ze starości.
Łysolek miał 2,5 roku.

Szczur o imieniu Grubasek. Był to szczur Dumbo. Umarł z powodu choroby zauważonej za późno.
Grubasek miał 2,5 roku.

Królik o imieniu Bubuś. Był to wykastrowany samiec miniaturka. Umarł ze starości.
Bubuś miał 7,5 roku.

Szynszyl o imieniu Wiktor. Był to samiec o umaszczeniu standard. Odszedł z powodu udaru.
Wiktor miał 3 miesiące.

Szynszyla o imieniu Igiełka. Była to samica o umaszczeniu Beż Hetero. Odszedła z nieznanej przyczyny.
Igiełka miała 5 miesięcy.

Chomik syryjski o imieniu Marcel. Był to samiec. Pomogłam mu odejść na tamten świat.
Marcel miał 3,5 roku.

Szynszyl o imieniu Przychlast. Był to wykastrowany samiec. O umaszczeniu Standard. Zmarł on z nieznanej przyczyny.
Przychlast miał 3,5 roku.