Wazniejsze od problemow z kompem :)

Jesli macie ochote to zapraszam LIVE8LIVE

Userzy forum Dobreprogramy tez niech mają swoj udział :slight_smile:

Nic takiego ,chyba sie pomyliłem?

Moj błąd.

To jest jednak zdecydowanie ciekawsze:

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=33497

Koncert Live 8 na rzecz Afryki.

Odbywa się jednocześnie w 8 miastach na świecie.

Więcej info:

:arrow: http://muzyka.onet.pl/mr,1123764,wiadomosci.html

miastach czy państwach :? ?

miastach i państwach wszystko tam pisze.

A co do mojego tematu to nie wiem czego ten temat został zablokowany ale niech wam bedzie, może to dla was nie wiele znaczyło. A jest na forum wiele głupszych tematów i nie są blokowane, ale co sie będe kłócił.

A ten koncert Live8live jest bardzo ważny, transmituje go TVN i TVN7

motorniczy10 zapytaj kolege na PW.

Post Kosz

Aktualnie 1.500.000 mln osob dopisało sie do listy LIVE8

Dopisujcie sie,dawno nie widziałem tak szczytnego celu a ,ze mam juz troszke latek to jeszcze ta muzyka—Powalająca!!

To sie nazywa- przejdzmy od słów do czynów

Ja juz sie dopisalem sie d o tych wsyztskich ludzi ktorzy cha pomuc tym dzieciom. Niech to bedziec cos odmnie dla nichi z afryki…

A gdzie można dopisac się do tej listy?

http://www.live8live.com

Własnie.Jak podają 35 tyś. umiera dziennie! !!

Warto ,warto sie dopisywac i warto wysyłac emaile do 8 najwazniejszych ludzi swiata jak to zostało ujete na stronie LIVE8

PS

chyba nie ma u nas w kraju jednak tak zle?

Trzeba sie czieszyc z tego co sie ma, moim zdaniem to wspaniale ze artysci daj koncerty w tak slusznej sprawie. Az zal sciska serce jak sie patrzy na te biedne dzieci :frowning:

a jak podał onet na koncercie w Londynie pojawił się nawet nasz “ukochany” Bill

I co z tego?

Czujesz troszkę ten temat?

w tej sytuacji z mojej strony EOT :frowning:

musg czuję temat i popieram tą inicjatywę, wpisałem się też na listę, choć znając polityków wątpię czy to pomoże, taki Bush zamiast pomóc Afryce woli wydawać kasę na wojnę w Iraku i nie sądzę, żeby nagle zmienił zdanie, w końcu on w Iraku rocznie na tą wojnę wydaje kilkadziesiąt miliardów dolarów, to samo tyczy się też innych przywódców, skoro na pomoc dla ofiar tsunami uzbierali tylko 7 miliardów

ale jak zwyklo ktoś się przyczepi. Ktos powiedział, że występuje za mało “czarnych” i znów wychodzi że “biali” śpieszą nam z pomocą

Ciekawe czy z koncertu pójdzie kasa na dzieci w afryce czy dla producenta , tak też może być :frowning:

Zawsze mnie zadziwają takie krytykanckie teksty. Pozbawione kompletnie sensu i logiki. Widzę, że nie jest Ci obce populistyczne “gdybanie” i straszenie zachodem. Ja bardzo często oczekuję od ludzi wykształcenia emocjonalnego, gdyż świadczy (powinno świadczyć) o umiejętności jego posiadacza do krytycznej oceny. Niestety, wielokrotnie się zawodzę. Bo wszyscy pokazują na siebie palcami a nikt nie poczuwa się do winy.

Następny “cukiereczek”… :? Tak na marginesie: te “marne” 7 mld dolarów to “tylko” 5% PKB Tajlandii. Faktycznie - niemal jałmużna :roll:

Do musga: myślałem, że dobrze Cię już poznałem ale jednak nadal potrafisz pozytywnie mnie zaskoczyć :slight_smile:

Właśnie ten koncert jest transmitowany na TVN7.

Oglądam :smiley: