Ważność konta po doładowaniu w Play Mixtura

Wiem, wiem, Google:P Niestety szukam tam wartościowej informacji i znaleźć nie umiem. Chodzi mi o to, że zamierzam wziąć HTC Desire w Mixturze 30-40 doładowań po 30zł. I chciałbym zrobić takie coś, że ładuje np od razu 300zł (10 doładowań po 30zł). Czy po takim zabiegu nie będę musiał ładować konta przez 10 misięcy? Byłem w salonie, facet pierwszy raz w życiu słyszał takie pytanie. Twierdzi, że za miesiąc i tak trzeba będzie ładować. Znów na infolinii babka mówiła, że jak np. załaduję za 100zł to mam konto ważne 100 dni i nie muszę ładować przez ten czas. Jak to jest. Może wypowie się ktoś posiadający telefon w tej promocji? W googlach to samo, dwie wersje.

Pozdrawiam

jak doładujesz 300zł to wydłuża ci się ważność konta i skraca ci się kwota zobowiązania ale i tak w przyszłym miesiącu musisz doładować za minimum 30zł bo umowa zobowiązuje cię do regularnego doładowania czyli miesięcznego aż uzyskasz pełną kwotę zobowiązania :slight_smile: czyli w twoim wypadku masz 1200zł rozłożone na 40 miesięcy

ale jeśli te 1200zł doładujesz w ciągu np: 6 miesięcy od podpisania umowy wtedy umowa wygasa na doładowywanie miesięczne czyli ważność konta będziesz miał np do 30.12.2013r i wtedy już nie musisz doładowywać a kwotę doładowania wykorzystujesz do 30.12.2013r :slight_smile: chyba w miarę jasno to opisałem :slight_smile: aha i w Play mix nie ważne jaką kwotą doładowujesz , może być 2*10zł+2*5zł = 30zł w danym miesiącu musi być tylko kwota 30zł i wszystko się liczy =D>

Ehh… Trochę lipa. W takim razie telefon będę musiał na allegro kupić. Cena ta sama :slight_smile: Mimo wszystko dzięki za informacje.