wie ktoś jak wygląda sprawa z ważnością konta?
tzn mam jeszcze ważne konto (2 tyg) ale nie mam na nim żadnych pieniedzy, jeżeli doładuje sobie konto to odrazu przedłuża sie ważność konta,czy zmianie ulega jedynie stan konta?
wie ktoś jak wygląda sprawa z ważnością konta?
tzn mam jeszcze ważne konto (2 tyg) ale nie mam na nim żadnych pieniedzy, jeżeli doładuje sobie konto to odrazu przedłuża sie ważność konta,czy zmianie ulega jedynie stan konta?
TYLKO stan kasy na koncie sie zwiększa! Dlatego najlepiej jeśli to możliwe ładować sobie konto jak brakuje 1-2 dni do końca ważności. To głupie i oczywiście zasadne dla Simplusa. Kiedyś załadowałem 2 x po 150zł i raz 50 myśląc, że z rok spokoju, niestety…
:?
Mi wraz z doładowaniem przedłuża sie okres ważności konta.
Hmm … okres ważności zwiększa się o określoną ilość dni przypisaną do każdej z kwot doładowania. Czyli :
30zł - 30dni
50zł - 90dni itd.
W zależności od karty … ale jest to okres liczony od dnia zasilenia, nieważne ile dni do końca ważności. czyli jeżeli zostały Ci 2 tygodnie do końca, a teraz zasilisz 30zł … to konto będzie ważne od teraz przez całe 30 dni.
pzdr…
Jeśli dzisiaj załadujesz konto np. za 30 zł to przedłużą Ci na miesiąc LICZĄC OD DZISIAJ, czyli jeśli konto traci ważność przypuśćmy 10 lipca (za 2 tyg) to przedłużą Ci do 24 lipca. :mrgreen:
A jeśli mam konto ważne jeszcze przez miesiąc i doładuję 10zł czyli 7 dniowy termin to okres ważności się skróci czy zostanie taki sam??
nic się nie zmieni