Wejście do podstrony za podaniem hasła!


(Hempbaba) #1

Chcę zrobic tak żeby tylko ci co znają hasło mogli wejść np.do filmów!Filmy są w podstronie!Każdy kto bedzie chciał tam wejść musi podać hasło!A więc jak to zrobić?


(adpawl) #2

Jest coś takiego jak forumowa wyszukajka ! :stuck_out_tongue:

...wystarczy tam wstukać:

system AND logowania

panel AND logowania

hasło

itp.

temat był już wałkowany setki razy :twisted:


(Hempbaba) #3

Nic nie mogę znaleźć ponieważ tam jest o jakiejś karcie graficznej.Można sensowną odpowiedz lub linki?


(adpawl) #4

Nic??? :shock: ...głupoty gadasz! :x

A to, to krowa zjadła czy co?

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=99052

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=98161

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=91791

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=91574

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=91119

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=86766

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=89348

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=77706

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=73127

...

I jest jeszcze google :roll:


(system) #5

to w php czy js?

:google:


(Hempbaba) #6

w html 8)


(Juven) #7

w html nie zrobisz skryptu :twisted:

Masz do wyboru php i javascript, wybrałbym php (bezpieczniejszy, ale serwer musi go obsługiwać)


(Hempbaba) #8

A czy yoyo.pl obsługuje go?

Złączono Posta : 26.09.2006 (Wto) 21:24

http://hotscripts.pl/PHP/Skrypty-i-komp ... zytkownicy znalazłem tą oto stronkę i 1 program/skrypt jest że trzeba się zarejestrwać a ja nie chce żeby się rejestrowali tylko te hasło które ja wpisze w skrypcie to musi być później napisane przez użytkownika!Bo jak się zarejetsruje to wtedy tylko zna swoje dane i może każdy wejść a ja chce tylko uprawnione do tego osoby!


(Juven) #9

Tak, yoyo.pl oferuje obsługę php :wink:


(Skr3czu) #10

Zobacz tutaj to JS:

:arrow: http://webmaster.helion.pl/kurshtml/skrypt/skrypt.htm


(Hempbaba) #11

Ale możecie mi dać taki skrypt w którym napszecie co mam gdzie napisać!Bo ja nawet nie wiem jakie ktoś bedzie musiał wklepac hasło. 8)


(Skr3czu) #12

Tutaj masz taki prosty poczytaj tam i wszytkiego się dowiesz:

:arrow: http://webmaster.helion.pl/kurshtml/skrypt/haslkilk.htm


(Hempbaba) #13

eh ale tam nie ma napisane gdzie co wpisać!

Złączono Posta : 29.09.2006 (Pią) 19:21

Będę używał tego w ramach BODy jak coś


(Skr3czu) #14

Przecież tam masz wszytko opisane :?


(Hempbaba) #15

Gdzie co mam napisac to nie mam!


(Skr3czu) #16

A to co to:

tam gdzie masz user1,2,3 to wpisz nicki a ta gdzie masz password 1,2,3 to wpisz hasło :?


(Hempbaba) #17

Nie wiem po co to jest bo gdy nawet nie wklepuje hasła to i tak to samo co miało być po haśle wyskakuje


(Skr3czu) #18

Bo musisz tam zmienić różne rzeczy :? samo się nie zrobi


(Hempbaba) #19

No właśnie a ja nie wiem gdzie co wpisać!Prosiłbym o kod żebyś napisał i gdzie mam wpisać nazwe a gdzie hasło!

Złączono Posta : 30.09.2006 (Sob) 9:32

Wybieram te zabezpieczenie Hasło


(Skr3czu) #20

Ja nie mogę :?

Zobacz zrób tak:

W ramach head wstaw ten kod,to co na czerwono zmień:

w ramach BODY wstaw to:

I powino Ci działać jak wszytko zrobisz

Pozdrawiam