Szukam wentylatora CPU do komputera HP 260 G1 DM Business PC. Znalazłem na AMAZON oraz EBAY. Ponieważ nigdy nie korzystałem z tych platform sprzedażowych, zastanawiam się czy jest możliwa wysyłka do Polski. Czytałem, że niektórych produktów z niektórych regionów nie wysyłają do Polski. Część do komputera znalazłem na AMAZON.COM i zastanawiam się, czy można ją jakoś przeszmuglować do Polski… Czy ktoś byłby tak uprzejmy i oświecił mnie odrobinę w temacie robienia zakupów na AMAZON? Część, której poszukuję, ma numer seryjny oryginalny HP P/N: 795307-001. A może ktoś zna miejsce w Polsce, z którego można ściągnąć? Allegro milczy i Google też
O widzisz, o AilliExpress w ogóle nie pomyślałem. Za cenę wentylatora z AMAZONU mam 3 wentylatory na AlliExpress. Dzięki Ci bardzo za sugestię. To w zasadzie wyczerpuje temat i zaspokaja moje potrzeby. Temat można zamknąć.
A mimo tego dostałem info na maila, że płatność się powiodła. Orientujesz się @bachus, czy muszę podjąć jeszcze dodatkowe kroki, aby zrealizować te zlecenie? W sieci piszą o aktywowaniu w profilu na AlliExpress, ale nie ma tam żadnej opcji. Jeżeli to istotne, to płaciłem z wykorzystaniem PayU.
Od kilku miesięcy mam taki błąd na Ali płacąc PayU, ale to jest opłacone. Przyjdzie jeszcze email, że wysyła towar. Wejdź w panel Ali i tam przy zakupach widać, czy zostało opłacone.