Może by już tak zakończyć ten temat?
lisek , tak się wtrącę.
Skoro Vobis nie jest Waszym sponsorem, lecz partnerem, to co Wy z tego macie?
Satysfakcję?
To mało ?
Przepraszam, że spytam - a cóż Ci do tego ? - partycypujesz w kosztach utrzymania vortalu ?
Z takim wnikliwym podejściem, kadry urzędu skarbowego miałyby z Ciebie pociechę - staraj się - kariera w wymienionych zapewniona…
Pozdrawiam licząc w przyszłości na łagodne, choć nie powiem nierzetelne oko fiskusa…
Nie.
Tu (według mnie) chodziło o ułatwienie kupowania programów przez użytkowników.
Wreszcie ktoś zrozumiał intencje administracji.
Proponuję poczytać definicje.
Czy partnerstwo nie może polegać na tym że Vobis płaci “dobrym” za reklamę i ma większe zyski z powodu zakupów czytelników vortalu ??
Czy naprawdę jest tak trudne do zrozumienia nawet dla nastolatka ??
Kwestie teorii spiskowych założyciela tematu pominę, bo jak dla mnie są po prostu żałosne
Dziwie się że ludzie nie cieszą się z tego że jest vortal a bardziej interesuje ich co z kim vortal kombinuje aby się utrzymać w końcu to nie są ich sprawy a co do oceniania programów to co za różnica czy ma jedna czy 10 gwiazdek w końcu to sam człowiek wie czy mu pasi program
Nie no to jest właśnie polska mentalność i nie ma nad czym debatować, bo to jest bezcelowe. Wiadomo - poszukajmy dziury w całym, może przy okazji będzie kogo obsmarować, a jak jest fajnie i komuś się udaje zrobić coś dobrego, to oczywiście kombinuje, bo jakżeby inaczej. Przywykłam, ale przyznam że to jest ciężkie do strawienia momentami.
Moim zdaniem dobry pomysł. Niestety to jest walka z wiatrakami i za jakiś czas pojawi się kolejny genialny detektyw, który będzie starał się zgłębić mroczną tajemnicę dp.
A może tak usiąść czasem i pomyśleć, że jednak są ludzie, którzy dużo pracy w to wszystko wkładają i jeśli już nawiązują współpracę z jakąś firmą, to robią to w tym celu, żeby jednak było lepiej dla użytkowników? Przecież to nie jest mała stronka na bezpłatnym serwerze, tylko ogromny serwis, którego prowadzenie łączy się z równie dużymi kosztami, a żeby się rozwijał, nakłady muszą być jeszcze większe. Ponad to - nie widzę nic złego w tym, że vortal na siebie zarabia, ma dobrą markę i święte prawo czerpać z tego zyski. W końcu ktoś na to zapracował.
Natomiast cała teoria autora topiku prosi się o komentarz taki oto > :hahaha:
Oczywiście dobry pomysł.
Ale zaraz ktoś wywali taki temat.
Proponuję dodać go do “tematów ważnych…” i zamknąć go, a nie usuwać.
Ja proponuję przenieść temat do działu na luzie i zmienić nazwę na: “Dobreprogramy.PL a spiskowa teoria dziejów - za a nawet przeciw”. Jak by ktoś chciał coś dodać to przynajmniej nie zakładał by nowego tematu i nie nabijał sobie licznika.
Wszystkim na to liczącym przypominam, że w tym dziale licznik nie zlicza postów.
Abstrahując od tematu - drobna uwaga: z tego co się orientuję, zakładając temat w tym dziale, jedyne co można sobie nabić, to odciski na opuszkach palców , gdy user zakładający temat - będzia bardzo “twórczy”…
Posty naliczane są w działach technicznych.
Pozdrawiam
Wystarczy.