Wiarygodność- była, minęła

Może by już tak zakończyć ten temat?

lisek , tak się wtrącę.

Skoro Vobis nie jest Waszym sponsorem, lecz partnerem, to co Wy z tego macie?

Satysfakcję?

To mało ?

Przepraszam, że spytam - a cóż Ci do tego ? - partycypujesz w kosztach utrzymania vortalu ?

Z takim wnikliwym podejściem, kadry urzędu skarbowego miałyby z Ciebie pociechę - staraj się - kariera w wymienionych zapewniona…

Pozdrawiam licząc w przyszłości na łagodne, choć nie powiem nierzetelne oko fiskusa…

Nie.

Tu (według mnie) chodziło o ułatwienie kupowania programów przez użytkowników.

Wreszcie ktoś zrozumiał intencje administracji.

Proponuję poczytać definicje.

Czy partnerstwo nie może polegać na tym że Vobis płaci “dobrym” za reklamę i ma większe zyski z powodu zakupów czytelników vortalu ??

Czy naprawdę jest tak trudne do zrozumienia nawet dla nastolatka ??

Kwestie teorii spiskowych założyciela tematu pominę, bo jak dla mnie są po prostu żałosne :frowning:

Dziwie się że ludzie nie cieszą się z tego że jest vortal a bardziej interesuje ich co z kim vortal kombinuje aby się utrzymać w końcu to nie są ich sprawy a co do oceniania programów to co za różnica czy ma jedna czy 10 gwiazdek w końcu to sam człowiek wie czy mu pasi program :wink:

Nie no to jest właśnie polska mentalność i nie ma nad czym debatować, bo to jest bezcelowe. Wiadomo - poszukajmy dziury w całym, może przy okazji będzie kogo obsmarować, a jak jest fajnie i komuś się udaje zrobić coś dobrego, to oczywiście kombinuje, bo jakżeby inaczej. Przywykłam, ale przyznam że to jest ciężkie do strawienia momentami.

Moim zdaniem dobry pomysł. Niestety to jest walka z wiatrakami i za jakiś czas pojawi się kolejny genialny detektyw, który będzie starał się zgłębić mroczną tajemnicę dp.

A może tak usiąść czasem i pomyśleć, że jednak są ludzie, którzy dużo pracy w to wszystko wkładają i jeśli już nawiązują współpracę z jakąś firmą, to robią to w tym celu, żeby jednak było lepiej dla użytkowników? Przecież to nie jest mała stronka na bezpłatnym serwerze, tylko ogromny serwis, którego prowadzenie łączy się z równie dużymi kosztami, a żeby się rozwijał, nakłady muszą być jeszcze większe. Ponad to - nie widzę nic złego w tym, że vortal na siebie zarabia, ma dobrą markę i święte prawo czerpać z tego zyski. W końcu ktoś na to zapracował.

Natomiast cała teoria autora topiku prosi się o komentarz taki oto > :hahaha:

Oczywiście dobry pomysł.

Ale zaraz ktoś wywali taki temat.

Proponuję dodać go do “tematów ważnych…” i zamknąć go, a nie usuwać.

Ja proponuję przenieść temat do działu na luzie i zmienić nazwę na: “Dobreprogramy.PL a spiskowa teoria dziejów - za a nawet przeciw”. Jak by ktoś chciał coś dodać to przynajmniej nie zakładał by nowego tematu i nie nabijał sobie licznika.

Wszystkim na to liczącym przypominam, że w tym dziale licznik nie zlicza postów. :stuck_out_tongue:

Abstrahując od tematu - drobna uwaga: z tego co się orientuję, zakładając temat w tym dziale, jedyne co można sobie nabić, to odciski na opuszkach palców :slight_smile: , gdy user zakładający temat - będzia bardzo “twórczy”…

Posty naliczane są w działach technicznych.

Pozdrawiam

Wystarczy.