Wideokonferecncje/szkolenia z możliwością nagrywania

Witam,
potrzebuje darmowego programu (może być też jakaś porządna strona), która umożliwiałaby prowadzenie czegoś na kształt szkolenia/konferencji z możliwością nagrywania. Idea byłaby taka, że jedna osoba produkuje treść reszta tylko ogląda (i zadaje pytania - może być w formie tekstowej). Oglądający nie muszą widzieć się na wzajem. Wymóg jest tez taki, że oglądający mają możliwość nagrywania (kwestie prawne pomijam bo to inna historia) ale autor MUSI mieś świadomość, że jet nagrywany. Optymalnie by było, gdyby miał możliwość zatwierdzenia prośby o nagrywanie.

Twitch może? Tam wtedy osoba streamująca albo udostępni wideo albo nie i tyle.

Brzmi to jakbyś szukał softu do webinarium. :wink: Google pomoże, nie pamiętam nazw teraz.

Ok, na szybko przypomniałem sobie z Gugielem. :stuck_out_tongue: Kiedyś w pracy potrzebowaliśmy takiego softu więc mały research robiłem, i dobrze zapamiętałem softy tj.: ClickMeeting, GoToWebinar i Anymeeting. Pierwszy na pewno jest polskim softem. Nie pamiętam czy mają wersje darmowe, i czy na pewno mają funkcje, których szukasz, ale myślę, że to całkiem podstawowe opcje. :slight_smile:

Twitch chyba nie pozwala nagrywać.

Pozwala zapisywać transmisję. Nie wystarcza taka opcja?