Widocznosć zdjęcia w tle na facebooku


(Chateau de Jabol) #1

Jak dobrze wiecie zdjęcie w tle na fb jest zawsze wstawiane jako publiczne i nie mozna tego zmienić (przynajmniej podczas dodawania) Czy jeśli usunę wstawione zdjęcie w tle ze swojej osi czasu, to wtedy zniknie znajomym dane zdjęcie i powiadomienie? Bo ogólnie chodzi o to, że nie chciałbym żeby dostali powiadomienie - wszystko ma się odbyc cicho, bez zbędnych lajków i komentów..