czy moglibyscie dodac wiecej gierek i programow … przeciez w internecie jest wiele bezplatnych gier i programow albo chociaz linki do podstron i tak juz duzo zrobiliscie ale gdyby bylo wiecej to bylo by ok… chyba ze nie macie juz na serverze mb … :?
Tu nie chodzi o ilość, jednak o jakość. Jeżeli jednak masz ciekawy i warty polecenia program to napisz do administratorów.
A jeżeli chodzi o miejsce na serwerze - do wielu programów prowadzą linki do stron producenta.
Pozdrawiam
UPDATE:
wszyscy o tej jakosci i ilosci co wy do tych wyrazow macie wkuwaliscie regulamin gdzie pisalo ilosc i jakosc czy co duza ilosc nie znaczy wcale gorzej no nie …?? 8)
mi tam pasuje ilosc gierek na stronce mam co do robienia ale jedna mnie wciagnela “catch the sperm2” chyba tak to brzmi jest wporzooooo 8)
Dla mnie aż za dużo tych gier… Ale proponowałbym zamieścić grę pt. “Lit”. Sąto typowe scrabble, gra ta zwyciężyła wśród innych podobnych gier na http://kurnik.pl/ Tam też jest dostępna ta gra.
fakt gierka lit jest spoko ukladanie wyrazow tez mi sie podoba …
Jak dla mnie to na vortalu w ogóle mogłoby nie być gier i byłoby dobrze, chociaż ich obecność mi nie przeszkadza.
Co do programów - bardzo dobrze, że istnieje selekcja, bo wtedy mam pewność, że to co ściagam naprawdę mi sie przyda.
Nie rozumiem jednego - po co te BARDZO SUBIEKTYWNE oceny przy każdym programie. Ja prawie z żadną się nie zgadzam. Te gwiazdki jak dla mnie W OGÓLE NIE MAJĄ SENSU - skoro tytuł strony to przypomnę - DobreProgramy… Tylko wydłużają wczytywanie się stron… W niczym nie pomagają - żadnej merytoryki w nich nie widzę, nawet nie wiem co one do końca oznaczają… Łatwość obsługi, ergonomię, jakość, możliwości programu, pomoc techniczną, cenę w sklepie :?:
Skoro jest ich tyle to po co jeszcze ładować te same na vortalu ??
Pozdrawiam:D/
Witam…A Pawekowi jak zwykle się coś nie podoba.
Taka forma już funkcjonuje od 2 lat i jest jak najbardziej odpowiednia.
…Pawek skończ już narzekać.
Z tym sie zgadzam, czy oceny userów maja jakiś wpływ na te gwiazdki ??
Gwiazdki zostają przyznane przed pojawieniem się jeszcze programu na Vortalu i jest to ocena redakcji, a to jak ocenimy dany program - my użytkownicy, to już inna sprawa…
Do tego służą “komentarze”…
:? :? :? <-- tyle o tym sądze …
Ocena redakcji, ale czego, za co :?:
Nie narzekam, tylko wyrażam swoje zdanie i sugestię, Sebastianie…
…Ocena ta jest oceną wystawioną przez testującego i dotyczy “całości” danego programu, czyli są to: Jego funkcjonalność, przydatność, możliwości, cechy negatywne…
Taka ocena nie ma na celu zastąpienia oceny wystawianej przez Was w stosunku do odpowiedniego programu, ma Wam jedynie naświetlić pewien szczegół tego co to za program i czego się możecie po nim spodziewać…Ostateczna ocena Zawsze należeć będzie do Was.
No to już rozumiem
A ja nie :? Jak mawia stare przysłowie: “Jak coś jest do wszystkiego, to jest co niczego…”. I na tym poprzestanę ja, bo i tak nie ma sensu tego drążyć, bo nie zmienicie sposobu oceniania na Vortalu :twisted: - nie chodzi mi o konkretne oceny, bo to subiektywne jest, ale o samą metodę oceny programu.
POZDRAWIAM, Pawek.
a moze mini sąda przy każdym programie która automatycznie będzie zmieniała ilość gwiazdek albo coś oczywiście tego nie wymagam, wiem ze to trudne i nie jestem pewny czy wykonalne ale to taka mała koncepcja
Taka sonda by się przydała, to by nie admini ale my określali ocene danego programu.