Gra działa mi prawidłowo ale mam 2 problemy:
-
Geralt biega w bokserkach bo choć ma elementy ubiory oraz broń to nie są one wyświetlane na postaci a tym bardziej nie można ich użyć.
-
Mam wrażenie, że postać nie lvluje normalnie. Grałem ok 6 godzin i nadal mam poziom 0 dosłownie… Nie mogę założyć wyposażenia czy nawet użyć jedzenia bo wszystko wymaga podstawowego poziomu 1.
Wiedziałem ,że jest coś nie tak już podczas prologu gdzie w treningu nie mogłem dobyć miecza, jego animacja zaraz znikała. Pograłem trochę z nadzieją, że może z nabiciem doświadczenia coś się odblokuje jednak to nie nastąpiło. Gra staje się frustrująca gdy najsłabszego przeciwnika trzeba traktować połączeniem quen oraz igni na kilka podejść. Startowa walka z ghulami na pięści była dużym wyzwaniem…
Początkowo grafika nie wyświetlała mi się poprawnie, lokacja startowa nie pokazywała żadnych budynków ani postaci tylko teren wokół. Po ponownej instalacji wszystkiego wystąpiły z kolei wspomniane komplikacje.
Kolega wspominał, że może to wina sterowników GeForce’a bo sam miał podobny problem.
Mam zainstalowaną angielskojęzyczną wersję gry z polską lokalizacją, oboma dodatkami oraz patchem 1.10-1.21 w jednym pliku.
Moja specyfikacja:
-
Intel i5 - 4430 3.00 GHz
-
Geforce GTX 560 Ti 448 cores
-
Samsung SSD 850 EVO 250GB
-
8GB RAM DDR 3
-
płyta MSI H81M-A
-