Skorzystaj z instrukcji i poradnika dołączone zostało to do gry ;]
Thx za odpowiedź :D:)
A ja mam problem z Wielebnym i z 3 kolesiami co mam ich jakoś przekonać a nie wiem jak.
Kola1214 , który akt, nazwa misji?
Po 1. Jest to opisane w poradniku
Po2. Wystarczy iść do każdego po kolei i pokazać im pierścień który dostałeś od Wielebnego i potem wykonać po 1 zadaniu dla każdego.
Tak tylko że mam jeszcze jedno do wykonania zadanie na cmentarzu czy dwa wiec z jak zabrać teraz? Xaros wódę najłatwiej znaleźć w tawernie ,misia kudłacza’’ podejdź do kelnerki i kup piwo w kształcie wielkiego dzbanka- coś pisało w opisie tego że miało wielki wkład… jakoś tak :mrgreen:
Witajcie, mam laptopa Dell Inspiron 6400 ( http://www.notebookcheck.pl/Recenzja-De … 042.0.html ) z:
-
Windows Vista Ultimate PL
-
1024 MB RAM
-
procesor Intel Centrio Duo T2050 1,60 GHz
-
kartą graficzą Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 950
kupiłem wiedźmia i mi nie chodzi ;( bo pisze że minimalne wymagania nie zostały spełnione. Jaka karta się nada do mojego notebooka żeby wiedźmi śmigał?? Proszę pomóżcie
Zintegrowane karty nie są wspierane przez grę, a z resztą sama Vista w tej wersji pochłania Ci cała pamięć RAM, więc jak byś chciał grać?
Spórzcie na mo sprzęt w sygnaturze. PS mam wina xp
RuszyThe Witcher?
Nie ma takiej gry.
Jeżeli chodzi Ci o The Witcher to raczej nie ruszy bo Twoja karta graficzna to szrot
btw // już chyba gdzieś odpisywałem na takie pytanie zadane przez Ciebie :roll:
Możliwem nie odć ze intel celeron to jeszcze ta karta.
PS przecież nie zabijają za zrobienie literówki.
A jak wywale Vistę i wgram Xp to pójdzie?? Proszę poradźcie bo kasa będzie wyrzucona w błoto ;(
Nawet jeśli uda ci się uruchomić Wiedźmina to i tak będzie tak muliło, że nie da się grać.
ojjj wypasna gierka bedzie. nie moge sie doczekac jak zapodam na kompa…
http://www.hyper.pl/news?11937446011041
po opisie…i recenzjach w necie to nie tylko w PL moze zrobic furrore :o :o
potrzebuje pomocy
jak znalezc Wielebnego w 1 akcie
Masz poradnik od tego.
Chyba w jakimś celu go dołączano do gry ;]
No panie i panowie. Wiedźmin okazał się najlepszą polską grą, która podbija rynek nie tylko naszego kraju.
elo elo jaka wydajnosc bedzie na moim ‘sprzecie’ ?? da rade na full ?? bo nie wiem co kupic czarodzieja czy COD’a 4
Tak.
Ale low FPS w granicach 10-15.
ta ty mi tam o jakis FPS’ach mow jak ja nie wiem o co cho